Το Bridgerton ανάμεσα στις σειρές με το καλύτερο ντεμπούτο στο Netflix

Έσπασε ρεκόρ προβολών η νέα ρομαντική σειρά εποχής
07 Ιανουαρίου 2021 12:19
Το Bridgerton ανάμεσα στις σειρές με το καλύτερο ντεμπούτο στο Netflix

Το "Gossip Girl της Γεωργιανής εποχής" φαίνεται πως άρεσε αρκετά στους συνδρομητές του Netflix. Αναφερόμαστε σαφώς στο "Bridgerton" τη νέα ρομαντική σειρά εποχής της συνδρομητικής υπηρεσίας, η οποία έκανε πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων και κατάφερε να είναι μια από τις μεγαλύτερες πρεμιέρες πρωτότυπης Netflix σειράς στην ιστορία. 

Η σειρά ακολουθεί τις ζωές των Bridgerton κατά τη διάρκεια της Γεωργιανής εποχής του Λονδίνου. Εκεί όπου η Daphne Bridgerton της Phoebe Dynevor προσπαθεί να βρει τον έρωτά της. Τον συναντά τελικά στο πρόσωπο του μυστηριώδη Δούκα του Χέιστινγκς, Simon, που τον υποδύεται ο Regé-Jean Page, ενω νωρίτερα είχε ζητήσει τη βοήθειά του για να βρει το ταίρι της.

Τα στοιχεία του Netflix αποκαλύπτουν πως αποτελεί την πέμπτη πιο επιτυχημένη πρεμιέρα όλων των Original σειρών, ενώ βρέθηκε σε 76 χώρες στο Top 10, ανάμεσά τους και στην Ελλάδα. Μάλιστα, προβλέπεται ότι μέσα στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες από την πρώτη προβολή του -ήδη διανύουμε την δεύτερη- θα το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 63 εκατομμύρια νοικοκυριά παγκοσμίως

Επομένως, τοποθετείται πίσω από τα The Witcher S1, Stranger Things 3, Money Heist Part 4 και το Tiger King, καθόλου άσχημη πορεία θα λέγαμε. 

H σειρά αποτελεί τον πρώτο καρπό της συνεργασίας μεταξύ Netflix και Shondaland, την εταιρία παραγωγής της δημιουργού Shonda Rhimes, που στο παρελθόν έχει χαρίσει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες όπως τα "Grey's Anatomy", "Scandal" και "How To Get Away With Murder". Ενός deal που λέγεται ότι κόστισε κοντά στα $150 εκατομμύρια.