O Baby Yoda μόνο headbanging που δεν έκανε στο πλατό του Mandalorian (ΒΙΝΤΕΟ)

Άραξε πλάι στον σκηνοθέτη Robert Rodriguez και απόλαυσε την κιθάρα του
27 Δεκεμβρίου 2020 18:11
O Baby Yoda μόνο headbanging που δεν έκανε στο πλατό του Mandalorian (ΒΙΝΤΕΟ)

Σίγουρα η 2η σεζόν του The Mandalorian αποτέλεσε το μεγάλο κρεσέντο της ιστορίας του "Baby Yoda" καθώς μάθαμε πολλά από τα μυστικά του, μιας και η αποστολή του Mando καθ'όλη τη διάρκειά της ήταν να τον επιστρέψει πίσω "στους δικούς του". Το 6ο επεισόδιο του 2ου κύκλου σκηνοθέτησε ο Robert Rodriguez, γνωστός για τα "Sin City" και "From Dusk Till Dawn" και όσοι το είδατε θα γνωρίζετε ότι η ιστορία κάνει μια σημαντική καμπή όσον αφορά τον λατρεμένο πράσινο εξωγήινο. 

Παρά το ότι το επεισόδιο είχε τον τίτλο "The Tragedy" στην ανάπαυλα των γυρισμάτων ο Rodriguez έπιασε τη κιθάρα του και χαλάρωσε για λίγα λεπτά παίζοντας μουσική. Ο Baby Yoda καθόταν δίπλα του και φάνηκε να του αρέσει τόσο η μουσική που μόνο...headbanging δεν έκανε χαρίζοντας μια φοβερά γλυκιά στιγμή στο πλατό: 

Φυσικά οι χειριστές της πανάκριβης αυτής μαριονέτας μπήκαν και αυτοί στο κόλπο κάνοντάς τον να ανταποκρίνεται σαν ένα ζωντανό πλάσμα ακόμα και ανάμεσα από τα "cut" του σκηνοθέτη. Και όσο και αν δε θέλετε να το παραδεχτείτε κάποιοι δεν χορταίνουμε να τον βλέπουμε να κάνει τα νάζια του.