Αυτές θα είναι οι Star Wars σειρές του 2024 - Δυσάρεστα νέα για τους fans του “ANDOR“

Επίσημα αποκαλύφθηκε το πρόγραμμα του Disney Plus για τη νέα χρονιά
04 Δεκεμβρίου 2023 21:08
Αυτές θα είναι οι Star Wars σειρές του 2024 - Δυσάρεστα νέα για τους fans του “ANDOR“

To πρόγραμμα του Disney Plus για το 2024 αποκαλύφθηκε επίσημα και φέρνει ευχάριστα και δυσάρεστα νέα ταυτόχρονα για τους fans του Star Wars σύμπαντος και των σειρών που θα λανσαριστούν την ερχόμενη χρονιά. 

Ας ξεκινήσουμε από τα δυσάρεστα καθώς μην περιμένετε να υπάρξει 4η σεζόν του The Mandalorian εντός του 2024, αλλά το κυριότερο είναι πως απουσιάζει από το επίσημο καλεντάρι η 2η σεζόν του "ANDOR". Το spinoff prequel του "Rogue One: A Star Wars Story" που κέρδισε κατά κράτος κοινό και κριτικούς με την προσγειωμένη και ζοφερή χροιά του υποτίθεται ότι θα επέστρεφε στις οθόνες μας μέχρι τον Αύγουστο του 2024, καθώς έτσι είχε υποσχεθεί ο δημιουργός και showrunner, Tony Gilroy. 

Ωστόσο, φαίνεται ότι η πολύμηνη κρίση στο Χόλιγουντ με τις απανωτές απεργίες σεναριογράφων και ηθοποιών πήγαν πίσω ολόκληρη την υπερπαραγωγή της Lucasfilm, με αποτέλεσμα να χάσει το ραντεβού της για το 2024. 

Αν και επίσημα ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια σχετική ανακοίνωση, καθίσταται αντιληπτό ότι η 2η και τελευταία σεζόν του ANDOR πλέον αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025

Στα ευχάριστα νέα είναι πως το 2024 επιφυλάσσει δύο Star Wars σειρές για τους fans στο Disney Plus. Αρχικά, έχουμε να κάνουμε με το "Star Wars: The Acolyte", που για πρώτη φορά θα μεταφέρει σε live-action μορφή την εποχή της High Republic και συγκεκριμένα την άνοδο των Sith, 50 χρόνια πριν τα γεγονότα της prequel τριλογίας. Σε αυτήν θα συμμετέχει ένα all-star cast με τους: Lee Jung-Jae (Squid Games), Amandla Stenberg (The Eddy, The Hate U Give), Carrie-Anne Moss (The Matrix), Dafne Keen των "Logan" και "His Dark Materials", Manny Jacinto (“Nine Perfect Strangers”), Jodie Turner-Smith (“Queen & Slim”), Rebecca Henderson (“Inventing Anna”), Charlie Barnett (“Russian Doll”) και Dean-Charles Chapman (“1917”). 

Η δεύτερη θα είναι το Star Wars: Skeleton Crew δια χειρός Shawn Levy, η οποία θα έχει μια γεύση από "Goonies" και "Stranger Things" στο γνωστό σύμπαν. Θα πρωταγωνιστεί μια ομάδα τεσσάρων παιδιών που χάνονται στα βάθη του γαλαξία, τα οποία βρίσκει ο Jude Law, ο οποίος θα παίζει τον κεντρικό ρόλο. Μάλιστα, τη σκηνοθεσία μερικών επεισοδίων έχει αναλάβει το βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθετικό δίδυμο των Daniel Kwan και Daniel Scheinert (Everything Everywhere All At Once).