Το Sex and the City επιστρέφει στο HBO Max αλλά χωρίς ένα σημαντικό πρόσωπο

Μόδα, λάμψη και ρομάντζα...ξανά!
25 Δεκεμβρίου 2020 08:29
Το Sex and the City επιστρέφει στο HBO Max αλλά χωρίς ένα σημαντικό πρόσωπο

Αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες παγκοσμίως σειρές του HBO και με την άνθιση των streaming υπηρεσιών και των reboots/remakes γενικότερα δεν ακούγεται τόσο τραβηγμένη η αναβίωσή του. Το Sex and the City, λοιπόν, επιστρέφει αλλα ως μίνι σειρά για χάρη του HBO Max και έτσι η γνωστή κοριτσοπαρέα της Νέας Υόρκης με τα όνειρα και τις ατασθαλίες θα εμφανιστεί τουλάχιστον ακόμη μια φορά στις οθόνες μας. 

Όπως διαβάζουμε από το έγκυρο ρεπορτάζ του Deadline, οι ιθύνοντες καίγονται να φέρουν ολόκληρη την παρέα πίσω, δηλαδή την Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw, τη Cynthia Nixon ως Miranda Hobbes, την Kristin Davis ως Charlotte York και την Kim Cattrall ως Samantha Jones. Ή μήπως δεν είναι όλα τόσο ρόδινα;

Πληροφορίες λένε πως η μόνη της παρέας που δεν...ψήνεται να επιστρέψει καθόλου είναι η "Samantha" και κατά πάσα πιθανότητα να λείπει ίσως το πιο λατρεμένο πρόσωπο της σειράς από τα νέα επεισόδια. 

H Cattrall μίλησε πρόσφατα σε ραδιοφωνική εκπομπή για τις φήμες που κυκλοφορούσαν πριν από μερικές εβδομάδες εβδομάδες και είπε τα εξής:

Πέρασα τέλεια, το λάτρεψα και το να πηγαίνω συνεχώς σε νέα μέρη με εξιτάρει. Έτσι ένιωθα τότε. Το να αποχωρείς, ακόμη κι αν είναι το μόνο πράγμα που σου απέμεινε, πάντα είναι κρίμα, θάρρω. Αυτή η αίσθηση του "κοίτα να δεις, δυστυχώς, πρέπει να το αφήσεις πίσω σου". Δε θες να γίνεις ένα εγκλωβισμένο πουλί. 

Τώρα το εάν το ρεπορτάζ θα ανατραπεί και το HBO την πείσει να επιστρέψει μένει να το δούμε. Πάντως θα είναι μια δυνατή προσθήκη στον ήδη πανίσχυρο μελλοντικό κατάλογο του HBO Max.