Μάλλον ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς του Lord of the Rings

Η γιγαντιαία παραγωγή της Amazon Studios τα μαζεύει από τη Ν. Ζηλανδία
24 Δεκεμβρίου 2020 11:06
Μάλλον ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς του Lord of the Rings

Όπως όλα δείχνουν τα γυρίσματα της σειράς του Lord of the Rings ολοκληρώθηκαν χθες στη Νέα Ζηλανδία. Ο σκηνοθέτης των πρώτων δύο επεισοδίων της υπερπαραγωγής της Amazon Studios, J.A. Bayona, ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram όπου γράφει στη λεζάντα της:

Τελευταία φωτογραφία από τη Ν. Ζηλανδία...και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω. 

Ο Bayona συχνά-πυκνά ανέβαζε φωτογραφίες και διάφορες ενημερώσεις σχετικά με την πορεία των γυρισμάτων και αυτή αποτελεί ένδειξη πως το "wrap" είναι γεγονός και πως η πανάκριβη παραγωγή του Amazon Prime Video τα μαζεύει για να προχωρήσει στο στάδιο του post-production. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JA Bayona (@filmbayona)

Το ότι η Ν.Ζηλανδία αποτέλεσε ένα από τα λίγα μέρη του πλανήτη που πρακτικά ο κορωνοϊός τους "χάιδεψε" βοήθησε στο να γυριστεί εντός χρονοδιαγράμματος, αν και υπήρξαν κάποια μικροπροβλήματα. 

Πρόσφατα, η σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών πρόσθεσε ένα σωρό ονόματα στο cast, όπου ανάμεσά τους θα βρείτε πολύ γνώριμα πρόσωπα αλλά και αρκετούς πρωτοεμφανιζόμενους. 

Όσον αφορά την πλοκή λέγεται ότι ο τηλεοπτικός "Άρχοντας των Δαχτυλιδιών" θα καλύψει τα γεγονότα πριν το "Fellowship of the Ring", αποτελώντας επί της ουσίας ένα prequel, με τον Elijah Wood να έχει δηλώσει δημόσια πως θα θυμίζει αρκετά το Σιλμαρίλλιον

Ήδη από νωρίς το Amazon Prime Video παράγγειλε μια 2η σεζόν, πριν καν γυριστεί η πρώτη. Λέγεται πως θα είναι η ακριβότερη παραγωγή στην ιστορία με το συνολικό budget της να αγγίζει το δυσθεώρητο ποσό του $1 δισεκατομμυρίου

Αν και το πλάνο έλεγε πως η σειρά θα έβγαινε στον αέρα μέσα στο 2021, θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως λόγω του κορωνοϊού να ανακοινωθεί κάποια καθυστέρηση.