Κακά μαντάτα για τις "The Haunting of" σειρές του Netflix

Δεν υπάρχουν σχέδια για άλλη σεζόν
24 Δεκεμβρίου 2020 09:53
Κακά μαντάτα για τις "The Haunting of" σειρές του Netflix

Το 2018 γνωρίσαμε μια διαφορετική τηλεοπτική σειρά από το Netflix που άκουγε στο όνομα “The Haunting of Hill House” δια χειρός Mike Flanagan των Gerald’s Game και Doctor Sleep. Πολύ γρήγορα αυτό το σόου γνώρισε τεράστια επιτυχία με το κοινό να περιμένει μανιωδώς τη νέα σεζόν. Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια και ο Flanagan επέστρεψε με το “The Haunting of Bly Manor”, το οποίο και αυτό τα πήγε εξαιρετικά, με τους fans να διψούν για περισσότερες δόσεις τρόμου.

Τί γίνεται όμως με το νέο κεφάλαιο του "The Haunting of" franchise; Θα υπάρξει συνέχεια; Στα φώτα της δημοσιότητας, λοιπόν, ήρθαν κάποια όχι και τόσο ευχάριστα νέα για τους λάτρεις αυτών των σειρών του Netflix.

Συγκεκριμένα, μέσα από το Twitter του Mike Flanagan μάθαμε ότι δυστυχώς δεν υπάρχουν κάποια πλάνα για 3ο κεφάλαιο, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το ενδεχόμενο μιας συνέχειας μελλοντικά:

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πλάνα για νέα chapters, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Αυτή τη στιγμή με την Interpid Pictures εστιάζουμε σε άλλα projects που έχουμε στα σκαριά για το 2021 και μελλοντικά.

Εσείς θα θέλατε νέο κεφάλαιο στο "The Haunting of" franchise; Πείτε μας στα σχόλια!