Ακόμα δεν προβλήθηκε η 2η και το Locke & Key θα συνεχίσει για 3η σεζόν

Οι κλειδοκράτορες θα επιστρέψουν στο Netflix
19 Δεκεμβρίου 2020 10:44
Ακόμα δεν προβλήθηκε η 2η και το Locke & Key θα συνεχίσει για 3η σεζόν

Πολύς κόσμος περιμένει τη 2η σεζόν του Locke & Key στο Netflix για να δει τη συνέχεια της ιστορίας μετά από το cliffhanger φινάλε του. Ωστόσο η πανδημία έβαλε φρένο στα σχέδια της παραγωγής με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να διακοπούν. Ευτυχώς πλέον τα γυρίσματα ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα στο Τορόντο και έτσι μπόρεσε η streaming υπηρεσία να δημοσιεύσει μερικά νέα. 

Πλέον ξέρουμε ότι η 2η σεζόν προβληθεί κάποια στιγμή μέσα στο 2021, ωστόσο, χωρίς ακόμη να έχει κάνει το ντεμπούτο της, ανανεώθηκε για 3η σεζόν! Την ανακοίνωση συνόδευσε μια εικόνα των πρωταγωνιστών στα επίσημα social media του Netflix:

Μάλιστα, η co-showrunner της σειράς Meredith Averill υπέγραψε ένα μεγάλο συμβόλαιο με το Netflix για την ανάπτυξη σειρών και άλλων projects. Στο cast της σειράς συναντάμε τους:  Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Laysla De Oliveira, Aaron Ashmore, Petrice Jones, και Griffin Gluck. 

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη σειρά comics του Joe Hill (γιος του Stephen King) και του Gabriel Rodriguez. Πρωταγωνιστούν τα αδέρφια Locke όπου μετά την μυστηριώδη δολοφονία του πατέρα τους αναγκάζονται να μετακομίσουν στην οικεία των προγόνων τους το Keyhouse. Εκεί ανακαλύπτουν κάποια μαγικά κλειδιά που συνδέονται με τα όσα συνέβησαν στον πατέρα τους, αλλά η εξερεύνησή τους θα ξυπνήσει παράλληλα ένα μεγάλο κακό. 

Το Locke & Key θα επιστρέψει στο Netflix μέσα στο 2021.