H Julia Roberts θα παίξει στο “The Last Thing He Told Me”, τη νέα σειρά μυστηρίου του Apple TV+

Μια παραγωγή της Apple και της Hello Sunshine
12 Δεκεμβρίου 2020 15:45
H Julia Roberts θα παίξει στο “The Last Thing He Told Me”, τη νέα σειρά μυστηρίου του Apple TV+

Μετά το Homecoming του Amazon, η Julia Roberts ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε ακόμη μία σειρά, αυτή τη φορά του Apple TV Plus. Συγκεκριμένα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε η είδηση ότι η διάσημη ηθοποιός, υπέγραψε με την Apple για το “The Last Thing He Told Me”. Πρόκειται για ένα σόου μυστηρίου με την βραβευμένη με Όσκαρ, Reese Witherspoon, στο τιμόνι της παραγωγής.

H σειρά είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Laura Dave και θα μας πει την ιστορία μιας γυναίκας που έχει μια απροσδόκητη σχέση με την 16χρονη κόρη της και αναζητούν την αλήθεια, όταν ο σύζυγός της εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Η Hello Sunshine της Witherspoon μαζί με την 20th Television θα βρίσκονται στην παραγωγή, ενώ η Dave δημιούργησε το σόου μαζί με τον σύζυγό της, Josh Singer και σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεργασία του ζευγαριού στη μικρή οθόνη.

Το Last Thing He Told Me σηματοδοτεί τη νέα συνεργασία μεταξύ της Apple και της Hello Sunshine, η οποία βρίσκεται επίσης πίσω από το "The Morning Show", το "Truth Be Told" και το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ, Surface, με πρωταγωνίστρια την Gugu Mbatha-Raw.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω σόου παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.