The Acolyte: Γεγονός η νέα Star Wars σειρά στα χρονικά του "The High Republic"

Έντονα vibes από τη Σκοτεινή Πλευρά...
11 Δεκεμβρίου 2020 09:05
The Acolyte: Γεγονός η νέα Star Wars σειρά στα χρονικά του "The High Republic"

Όχι που δε θα επεκτείνονταν η εποχή του "The High Republic" και στην μικρή οθόνη και η Disney το ανακοίνωσε στο livestream του Investor's Day 2020. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα projects που αναμένονται για το σύμπαν του Star Wars είναι το The Acolyte, τη live-action σειρά που ετοιμάζει εδώ και καιρό η δημιουργός του "Russian Doll", Leslye Headland. 

Χωρίς να αποκαλύπτονται πολλά τόσο το λογότυπο όσο και οι πρώτες πληροφορίες φανερώνουν μια σειρά βουτηγμένη στη Σκοτεινή Πλευρά της Δύναμης. Θα είναι ένα σόου μυστηρίου με θρίλερ στοιχεία που θα ταξιδέψει τους fans σε έναν γαλαξία γεμάτο με σκιώδη μυστικά, την ώρα που οι σκοτεινές δυνάμεις επανεμφανίζονται στις τελευταίες μέρες της εποχής της "High Republic"

Από τις φήμες που έχουν ακουστεί είναι πως θα πρωταγωνιστεί γυναίκα χαρακτήρας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε στο livestream της Disney.

Αυτή είναι μια από τις 10 νέες Star Wars σειρές που θα κυκλοφορήσουν μέσα από το Disney Plus τα επόμενα χρόνια, χωρίς να διευκρινίζεται ακριβώς το πότε.