To Space Force με τον Steve Carell συνεχίζει στο Netflix με 2η σεζόν

Η πιο hyped κωμική σειρά της streaming υπηρεσίας θα επιστρέψει
15 Νοεμβρίου 2020 13:12
To Space Force με τον Steve Carell συνεχίζει στο Netflix με 2η σεζόν

Σε μια από τις πιο αναμενόμενες σειρές -αλλά και κωμωδίες- του Netflix συγκαταλέγεται το Space Force για το 2020, μιας και δεν είναι λίγο να εμπλέκονται σε αυτό ο δημιουργός του αμερικάνικου The Office, δηλαδή ο Greg Daniels, και ο πρωταγωνιστής του, Steve Carell

Οι κριτικές που έλαβε η σειρά ήταν συνολικά μέτριες (την δική μας θα βρείτε εδώ), με ορισμένα από αυτά να επισημαίνουν, ωστόσο πως υπάρχει χώρος για βελτίωση, όπως έγινε άλλωστε και με το The Office στις ακόλουθες σεζόν του. Τελικά, το Netflix αποφάσισε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στους συντελεστές του σόου και έτσι το Space Force θα επιστρέψει για τη 2η σεζόν του. 

Για να πάρει το "πράσινο φως" όμως χρειάστηκε να γίνουν κάποιες παραχωρήσεις και χειρουργικές προσθήκες στην παραγωγή. Πρώτον, το πλατό και τα γυρίσματα θα μεταφερθούν από το Los Angeles στο Vancouver του Καναδά ώστε να μειωθεί σημαντικά το budget, χωρίς ωστόσο να δοθεί ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, πέραν του ότι τα γυρίσματα θα γίνουν μέσα στο 2021. 

Δεύτερον, ο Norm Hiscock θα συμμετέχει ως co-showrunner στο πλάι του Greg Daniels, όντας επί χρόνια συνεργάτης του και έχοντας δουλέψει σε κωμικές σειρές όπως τα Brooklyn 99, Parks & Recreation, People of Earth και King of the Hill. Μια ακόμη δυνατή προσθήκη στο team των συντελεστών αποτελεί ο κωμικός και ένας εκ των μελών του cast, Jimmy O. Yang, ο οποίος θα βοηθήσει την σεναριακή ομάδα. 

Την άποψή μας για την παρθενική σεζόν του Space Force μπορείτε να βρείτε πατώντας εδω