Βγήκε το trailer της 4ης σεζόν του Big Mouth και ναι, είναι γεμάτο υπονοούμενα  

Το τέρας του άγχους εισβάλλει στη νέα σεζόν του adult animated σόου του Netflix

Βγήκε το trailer της 4ης σεζόν του Big Mouth και ναι, είναι γεμάτο υπονοούμενα

Ένα από τα πιο επιτυχημένα σόου κινουμένων σχεδίων του Netflix επιστρέφει και φυσικά αναφερόμαστε στο Big Mouth του οποίου η 4η σεζόν απέχει λιγότερο από ένα μήνα μέχρι τη πρεμιέρα της και στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer. Ετοιμαστείτε για ακόμη μια οριακά χυδαία αλλά με πολλά μηνύματα για τις δυσκολίες της εφηβείας, σεζόν όπου η λίμπιντο και οι φόβοι μεταμορφώνεται σε τέρατα που τους στοιχειώνουν. 

Το νέο τέρας της 4ης σεζόν είναι το άγχος που εμφανίζεται με την μορφή των κουνουπιών. Εκείνο το άγχος του ότι καταλαβαίνεις ότι μεγαλώνεις, το τι θα επιλέξεις να γίνεις, το να βρεις ποιος είσαι και να το αποδεχτείς. Τη γνωστή συμμορία του Big Mouth θα τη δούμε σε νέες περιπέτειες στην κατασκήνωση πριν πάνε στο Λύκειο. H Maria Bamford δανείζει τη φωνή της στην Tito the Mosquito, ενώ αργότερα στη σεζόν ο Zach Galifianakis υποδύεται τον Gratitoad, ο οποίος θα βοηθήσει την παρέα να παλέψει το στρες τους.

Στους guest stars που θα δανείσουν τις φωνές τους αυτή τη σεζόν θα ακούσουμε τους: Seth Rogen, Josie Totah, Lena Waithe, Quinta Brunson, John Oliver, Sterling K. Brown, Paul Giamatti, Maya Erskine, και Anna Konkle

Η 4η σεζόν του Big Mouth θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στις 4 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Netflix. 

0 σχολια