Η σειρά Halo κάνει recast την Cortana βάζοντας την σωστή Cortana

Η Jen Taylor θα υποδυθεί την AI αντί της Natasha McElhone
12 Νοεμβρίου 2020 12:41
Η σειρά Halo κάνει recast την Cortana βάζοντας την σωστή Cortana

Πέρασε καιρός από τότε που ακούσαμε τελευταία φορά κάποια νέα για την τηλεοπτική σειρά του Halo που βρίσκεται στα σκαριά από το δίκτυο Showtime, αλλά προφανώς έπαιξε ρόλο και η πανδημία. Τώρα, έγινε γνωστό πως o ρόλος της Cortana θα γίνει recast διότι η Natasha McElhone (Californication) δε μπορεί να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της λόγω του COVID-19. 

Και ποια θα μπει στη θέση της; Η καλύτερη δυνατή επιλογή που δεν είναι άλλη από την Jen Taylor την ηθοποιό και voice actress που έδωσε φωνή και πνεύμα στην Cortana και την έχει υποδυθεί σε όλα τα βιντεοπαιχνίδια του Halo franchise. 

Ωστόσο, το παράδοξο είναι πως η McElhone θα παίξει κανονικά το ρόλο της Dr. Catherine Halsey, η οποία είναι η δημιουργός του Spartan προγράμματος και της εν λόγω τεχνητής νοημοσύνης που συνοδεύει τον Master Chief στις περιπέτειές του. Η Halsey, άλλωστε, δημιούργησε κατ'εικόνα και καθ'ομοίωση τη Cortana κλωνοποιώντας τον εγκέφαλό της. 

Πριν μερικά 24ωρα κιόλας η παραγωγή επέστρεψε στο πλατό και έτσι συνεχίστηκαν τα γυρίσματα μετά το πρώτο lockdown της πανδημίας. Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Twitter ανήρτησε και μια σχετική φωτογραφία με τον Pablo Schreiber (American Gods) που υποδύεται τον John-117, να φοράει μάσκα φτιαγμένη από το κράνος του Chief.