Γίνονται πραγματάκια στο πλατό του Stranger Things 4 (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Dustin, το Hellfire Club και...το Demogorgon;
09 Νοεμβρίου 2020 18:15
Γίνονται πραγματάκια στο πλατό του Stranger Things 4 (ΒΙΝΤΕΟ+ΕΙΚΟΝΕΣ)

Είναι σίγουρο πως το Stranger Things 4 θα φέρει τα...πάνω-κάτω όσον αφορά το που και πώς θα δούμε ξανά της λατρεμενη παρέα του Hawkins, όταν με το καλό επιστρέψει μέσω του Netflix. Οι social media λογαριασμοί της σειράς όμως οργίασαν τα τελευταία 24ωρα και έσπασαν τη σιωπή τους, τώρα που φαίνεται να έχει γυριστεί ένα σημαντικό μέρος της εν μέσω της πανδημίας. 

Για αυτό και δημοσίευσε επίσμα ένα teaser βίντεο και μερικές φωτογραφίες που κάνουν tease την έλευση του "Hellfire Club". Πρόεδρος και ιδρυτής αυτής της λέσχης μάλλον είναι ο Dustin του Gaten Matarazzo, ο οποίος το χαίρεται στα γυρίσματα τρέχοντας με τη σημεία του HFC, ψάχνοντας για νέα μέλη. 

Το τι ρόλο ακριβώς θα παίξει το Hellfire Club παραμένει μυστήριο όπως και όλη η πλοκή και κατεύθυνση του 4ου κύκλου ακόμα, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο επεισόδιο έχει πάρει το όνομά του από αυτό. Δείτε το υλικό παρακάτω:

 Οι behind-the-scenes φωτογραφίες με τη polaroid φωτογραφική που είδαμε και πριν μερικούς μήνες επέστρεψαν και κατέγραψαν τον Steve του Joe Keery και τον Lucas του Caleb McLaughlin:

Το παζλ συμπληρώνει ένα ακόμη κομμάτι teaser που έκανε μέσα από το Instagram του η σειρά του Netflix, που φέρει τη λεζάντα "Δεν είναι το Demogorgon" με ένα πλάνο από το D&D και ένα ζάρι να κυλάει:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

it’s not the demogorgon. happy #strangerthingsday

A post shared by Stranger Things (@strangerthingstv) on Nov 6, 2020 at 3:08pm PST

Πρόσφατα σας αναλύσαμε και τους λόγους πίσω από το ότι η επερχόμενη σεζόν μπορεί να είναι και η καλύτερή της και πώς η πανδημίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο. 

Όσο περνούν οι μήνες θα μαθαίνουμε περισσότερα για το Stranger Things 4 για το οποίο ακόμη δεν έχει δοθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο μια εκτίμηση είναι πως θα επιστρέψει στις οθόνες μας το 2022.