Η Star Wars σειρά της δημιουργού του Russian Doll ακούγεται ιντριγκαδόρικη

Νέες πληροφορίες για το πού και πότε θα εκτυλίσσεται
09 Νοεμβρίου 2020 12:10
Η Star Wars σειρά της δημιουργού του Russian Doll ακούγεται ιντριγκαδόρικη

Τον περασμένο Απρίλιο είχαμε μάθει πως βρίσκεται στα σκαριά μια νέα Star Wars σειρά για λογαριασμό του Disney+ από την δημιουργό του Russian Doll του Netflix, χωρίς ωστόσο να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες. Τώρα, δια στόματος της Leslye Headland πήραμε μερικές νέες πληροφορίες που περισσότερο σαν teaser θα τις χαρακτηρίζαμε.

Κάνοντας τα πρώτα της δημόσια σχόλια στο Fantastic Frankey γύρω από το πολυαναμενόμενο και μυστηριώδες project της στο σύμπαν του Star Wars αποκάλυψε τα εξής:

Θα έλεγα πως βρίσκεται σε στιγμή του σύμπαντος και του timeline γενικότερα που δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Το κοιτάω, σαν να είναι θρησκεία το Star Wars. Το έχω στο μυαλό μου σαν μια αναβίωση. Άμα θέλετε μπορείτε να το ακολουθήσετε. Θα μιλήσει για διάφορα cool πράγματα. 

Θα αναφερθεί και σε κάποια σημεία του canon που δεν έχουν αποκαλυφθεί και θα υπάρξουν χαρακτήρες που δεν έχετε ιδέα για αυτούς.

Γνωρίζουμε επίσης ότι θα δούμε γυναίκα πρωταγωνίστρια στην εν λόγω Star Wars σειρά, η οποία βάσει του τι υπόσχεται ακούγεται το λιγότερο ιντριγκαδόρικη. Όπως και το The Mandalorian εξερευνεί μια διαφορετική πλευρά και οπτική του σύμπαντος, έτσι και αυτή θα διαδραματίζεται σε μια χρονολογία που δεν έχουμε ξαναδεί. Το ότι αυτή θα εξερευνήσει ένα ολοκαίνουργιο timeline και σύμπαν αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα. Αξίζει να αναφέρουμε πως ακόμη δεν έχει δοθεί κάποιο παράθυρο κυκλοφορίας. 

Λέτε να σχετίζεται όμως με το timeline του The High Republic που ετοιμάζει η Lucasfilm και μέσα στο 2021 θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα novels και comics ή κάτι εντελώς διαφορετικό; Πείτε μας στα σχόλια.