Το Netflix «ξεσήκωσε» το Instagram με την έναρξη γυρισμάτων της 3ης σεζόν του “You” (ΕΙΚΟΝΑ)

Joe is back!
03 Νοεμβρίου 2020 10:28
Το Netflix «ξεσήκωσε» το Instagram με την έναρξη γυρισμάτων της 3ης σεζόν του “You” (ΕΙΚΟΝΑ)

Στις αρχές της χρονιάς το Netflix είχε προβεί σε μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση όσον αφορά την τηλεοπτική σειρά “You”, η οποία μετά την τεράστια επιτυχία του 2ου κεφαλαίου, ανανεώθηκε για 3η σεζόν. Ο «επικίνδυνος» Joe, λοιπόν, πρόκειται να επιστρέψει σε νέες ακραίες περιπέτειες, με δέκα ολοκαίνουργια επεισόδια.

Τώρα, η streaming υπηρεσία «ξεσήκωσε» όλο το Instagram με μία και μόνο φωτογραφία που αφορά τη σειρά. Συγκεκριμένα, σε αυτή, βλέπουμε τον πρωταγωνιστή του σόου, Penn Badgley, να φοράει τη μάσκα του και πάνω να αναγράφει “Hello, You”, σηματοδοτώντας έτσι την επανέναρξη γυρισμάτων της 3ης σεζόν. Ναι, το “Eσύ” (όπως ονομάζεται η σειρά στη χώρα μας) βρίσκεται πλέον σε ένα καλό δρόμο ώστε να κυκλοφορήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

stay at least 6 feet from Joe Goldberg at all times. YOU season 3 is back in production.

A post shared by Netflix US (@netflix) on Nov 2, 2020 at 10:05am PST

Τα γυρίσματα, όπως συνέβη και με τις περισσότερες παραγωγές της βιομηχανίας είχαν αναβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αν και σιγά-σιγά βλέπουμε πολλά projects να επιστρέφουν στα πλατό.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες της πλοκής για το You παραμένουν άγνωστες, όπως επίσης και για το πότε θα καταφθάσει στη μικρή μας οθόνη.