Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του UNCHARTED - Είναι σειρά του Mark Wahlberg να δώσει teasers (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όμως ακόμα να τον δούμε όπως τον Tom Holland
30 Οκτωβρίου 2020 08:57
Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του UNCHARTED - Είναι σειρά του Mark Wahlberg να δώσει teasers (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πριν μια εβδομάδα η Sony Pictures μοιράστηκε την πρώτη επίσημη ματιά από την κινηματογραφική μεταφορά του UNCHARTED, δίνοντας μια γεύση από το πώς θα είναι ο Tom Holland ως νεαρός Nathan Drake. Άλλωστε η εν λόγω ταινία θα αποτελεί prequel και έτσι θα δούμε τα γεγονότα πριν από το πρώτο βιντεοπαιχνίδι του διάσημου franchise της Naughty Dog, το Uncharted: Drake's Fortune. 

Αυτόν που ακόμα δεν έχουμε δει όμως την εμφάνισή του στην ταινία είναι του Victor "Sully" Sullivan, τον οποίο υποδύεται ο Mark Wahlberg. Φαίνεται, όμως, πως είναι η σειρά του να αρχίσει τα teasers αφού μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε ένα σύντομο βίντεο όπου φιγουράρει το εμβληματικό μουστάκι του μέντορα του Nate. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👨🏻😢

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on Oct 24, 2020 at 5:13pm PDT

Το tease που έκλεψε την παράσταση είναι όμως όταν ανήρτησε το πουκάμισο που θα φοράει στην ταινία και είναι η ενδυμασία-κατατεθέν του εν λόγω χαρακτήρα στο σύμπαν των Uncharted. Ακόμη όμως δεν τον είδαμε να το φοράει:

Μόλις χθες τα γυρίσματα του φιλμ έλαβαν αισίως τέλος -εν μέσω της πανδημίας κιόλας- και πλέον μέσα στους επόμενους μήνες θα αρχίσουμε να βλέπουμε πραγματικό υλικό από τη ταινία και γιατί όχι ένα πρώτο trailer. 

Στο υπόλοιπο cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Ruben Fleischer του "Venom", συναντάμε τους: Tati Gabrielle ως Elena Fisher, την Sophia Ali ως Chloe Frazer και τον Antonio Banderas σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. 

To UNCHARTED αναμένεται -εάν δεν προκύψει κάποια περαιτέρω καθυστέρηση- να κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου του 2021.