10 σκηνές του Netflix που θα σας ανατριχιάσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχετε δει όλες αυτές τις σειρές;
28 Οκτωβρίου 2020 10:58
10 σκηνές του Netflix που θα σας ανατριχιάσουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι streaming υπηρεσίες έχουν γνωρίσει μεγάλη άνθιση παγκοσμίως, ειδικά τους τελευταίους μήνες με την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία του κορωνοϊού. Ειδικά στη χώρα μας, όλο και περισσότεροι στρέφονται στη λύση του Netflix, το οποίο πλέον έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας. Τώρα, η δημοφιλής υπηρεσία κυκλοφόρησε ένα επίσημο Top 10 βίντεο στο YouTube από δικές του (και μη) σειρές που υπάρχουν στην υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, θέλει να σας βάλει στο κλίμα του Halloween και θα πάρετε μια μικρή γεύση από τρομακτικές σκηνές διάφορων σόου, όπως είναι το Stranger Things, το The Hunting of Hill House, το American Horror Story (το οποίο δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμο στην Ελλάδα), το Black Mirror και άλλα. Πρακτικά το Netflix διάλεξε δέκα σκηνές που υπόσχεται πως θα σας ανατριχιάσουν.

Φυσικά, αυτός είναι ένας πανέξυπνος τρόπος για να διαφημίσει το Netflix την υπηρεσία και το περιεχόμενό του. Σε περίπτωση που δεν έχετε παρακολουθήσει καμία από τις σειρές που υπάρχουν στο βίντεο, ίσως να σας βάλει σε σκέψεις για να ξεκινήσετε κάποια.