Άδοξο τέλος για το Mindhunter - Δεν συνεχίζει για 3η σεζόν το δημιούργημα του David Fincher στο Netflix

Ρε Netflix να το συζητήσουμε ένα λεπτό...
24 Οκτωβρίου 2020 20:53
Άδοξο τέλος για το Mindhunter - Δεν συνεχίζει για 3η σεζόν το δημιούργημα του David Fincher στο Netflix

Από εκεί που υπήρχαν έστω μερικές ελπίδες να επιστρέψει το Mindhunter στις οθόνες μάς, τώρα αυτές εξανεμίστηκαν και μάλιστα δια στόματος του David Fincher. Ο σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς, μιλώντας στο Vulture κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας του ταινίας, MANK, αναφέρθηκε και στο μέλλον του αστυνομικού θρίλερ που μαγνήτισε θεατές και κριτικούς με την προσέγγισή του στο είδος και απευθείας έγινε ένα από τα σόου-διαμάντια του Netflix

Εν ολίγοις, ο Fincher είπε πως "μάλλον" δόθηκε πρόωρο και οριστικό τέλος, κάτι που σημαίνει ότι δε θα δούμε τη συνέχεια των ερευνών του Behavioral Science Unit του FBI στους serial killers των ΗΠΑ. Αυτές ήταν οι δηλώσεις του που βάζουν το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του Mindhunter: 

Κοιτάξτε να δείτε, για την τηλεθέαση που είχε, ήταν ένα πανάκριβο σόου. Το συζητήσαμε του στιλ "τελείωσε το Mank και δες πώς νιώθεις μετά", αλλά ειλικρινά δε νομίζω να μπορέσουμε να το κάνουμε για λιγότερα από όσα έκανε η Season 2. Και μετά από ένα σημείο και μετά πρέπει να είσαι ρεαλιστικός όταν τα δολάρια πρέπει να αντιστοιχούν και σε ζεύγη ματιών. 

Είναι όμως το τελευταίο καρφί ή υπάρχει μια ελπίδα; Το Vulture ρώτησε το Netflix το οποίο μέσω εκπροσώπου του είπε πως το Mindhunter ίσως να επιστρέψει τελικά για μια 3η σεζόν "μάλλον σε καμιά πενταετία". Αυτό, βέβαια, σχετίζεται και με την τρομερή κόπωση που ένιωσε ο σκηνοθέτης των Social Network και "Fight Club" ολοκληρώνοντας την 2η σεζόν, η οποία προβλήθηκε τον Αύγουστο του 2019. 

Άλλωστε, οι πιθανότητες της επιστροφής του για 3η σεζόν είχαν ελαχιστοποιηθεί όταν το τρίο των πρωταγωνιστών, δηλαδή οι Jonathan Groff, Holt McCallany και Anna Torv αποδεσμεύτηκαν από τα συμβόλαιά τους. 

Θα θέλατε να δείτε την επιστροφή του Mindhunter; Πείτε μας στα σχόλια. 

Το επόμενο πόνημα του Fincher, το MANK με τον Gary Oldman και την Amanda Seyfried, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix -και σε επιλεγμένες αίθουσες- στις 4 Δεκεμβρίου.