Jake Gyllenhaal και Denis Villeneuve ξανά μαζί μετά το "Prisoners" για αστυνομική σειρά στο HBO

Το δυναμικό δίδυμο ετοιμάζεται για το "The Son" του Jo Nesbo
21 Οκτωβρίου 2020 19:59
Jake Gyllenhaal και Denis Villeneuve ξανά μαζί μετά το "Prisoners" για αστυνομική σειρά στο HBO

Σε ένα άκρως αναμενόμενο τηλεοπτικό project θα δούμε τον Jake Gyllenhaal και τον σκηνοθέτη Denis Villeneuve, μετά την συνεργασία τους στα Enemy και Prisoners. Οι δυο τους έχουν αναπτύξει ένα εργασιακό "bromance" θα λέγαμε και μαζί αναμένεται να μεταφέρουν το αστυνομικό θρίλερ "The Son" του διάσημου best seller συγγραφέα Jo Nesbø, για χαρη του HBO.

Αυτό θα είναι το δεύτερο τηλεοπτικό σόου όπου εμπλέκεται ο Gyllenhaal τόσο ως πρωταγωνιστής όσο και εκτελεστικός παραγωγός, μετά το Lake Success που βρίσκεται επίσης στα σκαριά. Ο άνθρωπος πίσω από το Blade Runner 2049 και το Arrival θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια της εν λόγω μίνι σειράς, κάτι που αποτελεί αυτομάτως και εγγύηση για το πόσο υψηλές προδιαγραφές θα έχει ως παραγωγή. 

To The Son κυκλοφόρησε το 2014 και έγινε απευθείας best seller και διηγείται την ιστορία ενός πατέρα σε πορεία εκδίκησης καθώς θα αντιμετωπίσει στο βίαιο μονοπάτι του όλη τη διεφθαρμένη πολιτική και κοινωνική ηγεσία του Oslo της Νορβηγίας. 

Στην παραγωγή της σειράς εμπλέκεται και το δίδυμο των δημιουργών του Westworld, Lisa Joy και Jonathan Nolan

Μια φορά και έναν καιρό το The Son θα έβγαινε ως ταινία, αλλά μετά το "μακρινό" 2016 το τοπίο της βιομηχανίας έχει μεταλλαχθεί τόσο που μια σειρά βγάζει περισσότερο νόημα.