"Δεν είστε έτοιμοι" για την 3η σεζόν του The Boys, ενώ μάθαμε και το πότε ξεκινούν τα γυρίσματα (ΕΙΚΟΝΑ)

Βάλτε ένα ποτήρι γάλα και ελάτε...
16 Οκτωβρίου 2020 11:07
"Δεν είστε έτοιμοι" για την 3η σεζόν του The Boys, ενώ μάθαμε και το πότε ξεκινούν τα γυρίσματα (ΕΙΚΟΝΑ)

Όσοι τελειώσατε την δεύτερη -άκρως αιματηρή και πιο κάφρικη από την πρώτη- σεζόν του The Boys θα έχετε μείνει με το ερώτημα "και τώρα τι;" Μην ανησυχείτε μιας και τα παλικάρια του Billy Butcher θα επιστρέψουν καλώς εχόντων των πραγμάτων μέσα στο 2021. Και αυτό διότι τα γυρίσματα της 3ης σεζόν θα ξεκινήσουν στις αρχές του ερχόμενου έτους, όπως μάς ενημέρωσε ο showrunner του σόου, Eric Kripke

Μάλιστα, μέσα από το σχετικό post που έκανε στο Twitter προετοίμασε τους fans του σατιρικού superhero σόου πώς "δεν είναι καθόλου έτοιμοι" για αυτό που έρχεται στην 3η σεζόν και αποκάλυψε το όνομα του πρώτου επεισοδίου. 

Το ενδιαφέρον στον τίτλο του, "Payback" είναι πως αναφέρεται πολύ πιθανότατα στην ομώνυμη ομάδα των Supes, οι οποίοι επί της ουσίας είναι παρωδία των Avengers (από το όνομα και μόνο) ενώ αποτελούν το δευτεροκλασάτο γκρουπ ηρώων που δημιούργησε η Vought. Ήδη δύο μέλη τους από τα comics έχουν εμφανιστεί στη 2η σεζόν και αναφερόμαστε στην Stormfront και τον Eagle the Archer, αλλά όπως έχετε διαπιστώσει και από το φινάλε της, η σειρά δεν σκοπεύει να τηρήσει την πλοκή των comics και χαράζει τον δικό της δρόμο.

Τα υπόλοιπα μέλη των Payback είναι ο Tek Knight, μια παρωδία Iron Man και Batman, ο Swatto μια παρωδία του Ant-Man, ο Mind-Droid που θυμίζει τον Vision και η Crimson Countess, που εμπνέεται σαν παρωδική βερσιόν της Scarlet Witch. 

Για να δούμε τι επιφυλάσσει η 3η σεζόν των Boys, που θα επιστρέψει ας ελπίσουμε -κορωνοϊού επιτρέποντος- προς τα τέλη του 2021.