Ο Dexter επιστρέφει κανονικότατα με τον Michael C. Hall στο ρόλο του αγαπημένου serial killer

Μια τεράστια επιστροφή ενός εκ των δημοφιλέστερων σειρών στην ιστορία
15 Οκτωβρίου 2020 12:24
Ο Dexter επιστρέφει κανονικότατα με τον Michael C. Hall στο ρόλο του αγαπημένου serial killer

Από το πουθενά, σαν βόμβα έσκασε, η επιστροφή του Dexter, ενός εκ των αγαπημένων serial killer της τηλεόρασης -γιατί μη ξεχνάτε πως υπάρχει και ο Hannibal. Επίσημα, λοιπόν, το Showtime ανακοίνωσε μια νέα μίνι σεζόν των 10 επεισοδίων με τον Michael C. Hall φυσικά να επιστρέφει στον ρόλο που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό, επτά χρόνια μετά από το φινάλε της σειράς. 

Σα να μην έφτανε αυτό, ο Clyde Phillips θα γυρίσει και αυτός στον τόπο του εγκλήματος ως showrunner, όντας ένα από τα κύρια γρανάζια της δημιουργικής ομάδας του σόου. Ο πρόεδρος του Showtime, Gary Levine, δήλωσε κατενθουσιασμένος τα εξής:

Ο Dexter είναι μια τόσο ξεχωριστή σειρά, τόσο για τους εκατομμύρια fans του όσο και για το Showtime, μιας και ήταν τόσο πρωτοποριακό που τότε βοήθησε να βάλει το κανάλι σε περίοπτη θέση πριν από πολλά χρόνια. 

Για την ιστορία το Dexter ξεκίνησε να προβάλλεται το 2006 και κρατήθηκε για 8 σεζόν στον αέρα, ώσπου και τελείωσε την εγκληματική του δραστηριότητα το 2013. O Hall ήταν πέντε φορές συνεχόμενα υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα και άλλες πέντε συνεχόμενες για βραβείο Emmy, υποδόμενος τον ρόλο του Dexter Morgan. 

Το πλάνο, κορωνοϊού επιτρέποντος, θέλει τα γυρίσματα των 10 επεισοδίων να ξεκινούν στις αρχές του 2021, ούτως ώστε να πραγματοποιήσει πρεμιέρα τον ερχόμενο χειμώνα.


Ακολουθούν SPOILERS:

Τίποτα ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό για το ποια κατεύθυνση θα πάρει η πλοκή αυτής της άτυπης 9ης σεζόν. Στο φινάλε του σόου, ο Dexter προσποιήθηκε τον θάνατό του και μετακόμισε στο Oregon αλλάζοντας την ταυτότητά του. Μάλιστα, είχε δραπετεύσει από το νοσοκομείο με το κορμί της αδερφής του, η οποία ήταν σε κωματώδη κατάσταση καθώς δέχθηκε μια σφαίρα, ενώ έστειλε τον γιο του και την κοπέλα του, Hannah, να ζήσουν στην Αργεντινή.