Ο δημιουργός του The Boys θέλει να συνεχιστεί για ακόμη 5 σεζόν

Ο Eric Kripke και το πλάνο του για την τεράστια επιτυχία του Amazon Prime Video
12 Οκτωβρίου 2020 11:16
Ο δημιουργός του The Boys θέλει να συνεχιστεί για ακόμη 5 σεζόν

Την Παρασκευή που μας πέρασε προβλήθηκε το 8ο και τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν του The Boys αφήνοντας πίσω του δεκάδες τόνους αίματος και συντρίμμια, καθώς τα παλικάρια του Butcher συγκρούστηκαν με τους Supes. Το σατιρικό superhero σόου αποτελεί μια από τις ναυαρχίδες του Amazon Prime Video και η νέα του σεζόν αποδείχθηκε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, με την δημοφιλία του να αγγίζει επίπεδα άλλων δημοφιλέστατων σειρών του Netflix. 

Με την 3η σεζόν να έχει ήδη ανακοινωθεί, o showrunner και δημιουργός του τηλεοπτικού Boys, Eric Kripke, παρευρέθηκε σε ένα ψηφιακό πάνελ κατά τη διάρκεια της New York Comic-Con 2020 και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των fans. Μια από αυτές αφορούσε το τι θα γίνει μελλοντικά στο σόου και για πόσο καιρό οραματίζεται να βρίσκεται ακόμη στον αέρα, δεδομένου ότι το προηγούμενο πόνημά του, το Supernatural κράτησε 15 σεζόν. 

Ο Kripke ανέφερε πως έχει αρκετές ιδέες για να το συνεχίσει για τουλάχιστον πέντε σεζόν ακόμη, επομένως δεν αποκλείεται το Boys να φτάσει αισίως τις 8 σεζόν, ιδιαίτερα όταν οι συντελεστές του είναι ευχαριστημένοι με την συνεργασία τους με την Amazon και το ότι από πολύ νωρίς τους έδωσαν το πράσινο φως για την 3η σεζόν. 

Επίσης, λόγω των comics των Garth Ennis και Darick Robertson έχουν ακόμα δεκάδες ιστορίες να διηγηθούν επί της οθόνης, συν ότι δε χρειάζεται να έχουν τα comics ως ευαγγέλιο, κάτι που στη 2η σεζόν αποδείχθηκε περίτρανα.