To νέο επικό trailer για την 5η σεζόν του The Expanse είναι εδώ με την ημερομηνία πρεμιέρας

Επιστρέφει τον Φεβρουάριο του 2021 στο Amazon Prime Video
10 Οκτωβρίου 2020 19:03
To νέο επικό trailer για την 5η σεζόν του The Expanse είναι εδώ με την ημερομηνία πρεμιέρας

Το Amazon Prime Video έδωσε στη δημοσιότητα το νέο επίσημο trailer για την άκρως αναμενόμενη 5η σεζόν του The Expanse. Πρόκειται για την σειρά επιστημονικής φαντασίας που το Syfy διέκοψε αλλά η Amazon την έσωσε δίνοντας έτσι το πράσινο φως για δύο ακόμη σεζόν. 

Οι βασικοί χαρακτήρες του σόου θα έρθουν αντιμέτωποι με τις σοβαρότατες πράξεις τους και θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα της εκμετάλλευσης του Belt, καθώς το τέλος είναι κοντά. Η 5η σεζόν αναμένεται να φέρει τρομερές συγκινήσεις και ανατροπές για τους θιασώτες του Expanse, που συνδυάζει άψογα την επιστημονική φαντασία και την πολιτική στο διάστημα, σε ένα επιτυχημένο μείγμα με έντονες επιρροές από Battlestar Galactica και Star Trek

Σε αντίθεση με την 4η σεζόν που διατέθηκε με τον bingewatch τρόπο, δηλαδή όλα τα επεισόδια από την πρώτη ημέρα, στην επερχόμενη σεζόν η Amazon επέλεξε την μέθοδο του The Boys. Επομένως, τα πρώτα τρία επεισόδια θα γίνουν διαθέσιμα στις 3 Φεβρουαρίου και τα υπόλοιπα επτά θα κυκλοφορούν κάθε επόμενη Τετάρτη. 

Δείτε το trailer της 5ης σεζόν του Expanse παρακάτω και ετοιμαστείτε για την πρεμιέρα στις 3 Φεβρουαρίου 2021.