Η νέα πανοπλία του Henry Cavill στη 2η σεζόν του The Witcher είναι βαρβάτη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο Geralt έκανε αναβάθμιση
05 Οκτωβρίου 2020 17:17
Η νέα πανοπλία του Henry Cavill στη 2η σεζόν του The Witcher είναι βαρβάτη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πρόσφατα μεταφέραμε πώς η Ciri της Freya Allen θα φιγουράρει ένα νέο look και μια στολή πιο κοντά στα videogames για τη 2η σεζόν της σειράς του The Witcher. Τώρα όμως έχουμε την πρώτη κανονική και επίσημη ματιά μέσα από φωτογραφίες που ανήρτησε ο ίδιος ο Henry Cavill που υποδύεται φυσικά τον Geralt of Rivia. 

Σε αυτές αποκαλύπτεται η ανανεωμένη του εμφάνιση για τη νέα σεζόν, στην οποία θα κάνει μια σημαντική αναβάθμιση στην πανοπλία του, όπως θα δείτε. Πρόκειται για μια στολή που τουλάχιστον μοιάζει πολύ πιο λεπτομερής και στιβαρή από αυτήν που τον είδαμε να φοράει στην 1η σεζόν. Απολαύστε τις πρώτες δύο φωτογραφίες παρακάτω: 

Για όσους δε γνωρίζουν, ο Cavill είναι δεινός θαυμαστής των βιβλίων του Andrzej Sapkowski και την ανάρτησή του συνόδευσε με μια παράγραφο από τα βιβλία γεμάτη με νόημα πως καλό είναι να μη μπλέκει κανείς με τον White Wolf.

Πώς σας φαίνεται η νέα πανοπλία του Geralt; Δείτε την με περισσότερη λεπτομέρεια παρακάτω:

Με τις καθυστερήσεις και τις τρικλοποδιές στην παραγωγή του The Witcher που έχει βάλει ο κορωνοϊός είναι ασαφές ακόμη εάν θα κυκλοφορήσει η 2η σεζόν εντός του 2021 στο Netflix