Νέο κοστούμι για τη Ciri στα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες από το πλατό της σειράς
04 Οκτωβρίου 2020 12:51
Νέο κοστούμι για τη Ciri στα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν του The Witcher συνεχίζονται κανονικά πλέον και χωρίς προβλήματα, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα του κορωνοϊού, ωστόσο δεν λείπουν οι παπαράτσι που απαθανατίζουν κλεφτές ματιές από το πλατό. Το Redanian Intelligence μεταφέρει αρκετές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του σόου που γίνονται αυτόν τον καιρό στη Μ. Βρετανία και είναι "λουκούμι" για τους fans. 

Σε αυτές αποκαλύπτεται η νέα εμφάνιση της Ciri της Freya Allen η οποία μάλλον φαίνεται πως προπονείται για να γίνει όπως ο πατέρας της. Το νέο της look θυμίζει αρκετά την Witcheress στολή από το βιντεοπαιχνίδι The Witcher 3, κάτι που σίγουρα θα ευχαριστήσει την πλειοψηφία του fanbase. 

Η Ciri δείχνει έτοιμη να αποδεχθεί το νέο της ρόλο στο σύμπαν και φυσικά θα περάσει από σκληρή προπόνηση για να γίνει Witcher, κάτι που θα την κάνει να περάσει αρκετό χρόνο στην πατρίδα τους, την Kaer Morhen. Εκεί, δηλαδή, όπου θα την εκπαιδεύσουν οι Vesemir, Coen, Lambert και Eskel που είναι επίσης Witchers. Φήμες θέλουν τη νέα σεζόν να εμπνέεται από το Blood of Elves βιβλιο του Andrzej Sapkowski. 

Μερικές φωτογραφίες δείχνουν επίσης πως χάρις τις δυνάμεις της έχει σκίσει ένα δέντρο στα δύο:

Αρκεί να αναφέρουμε πως θα δούμε μια μεγάλη εξέλιξη στον χαρακτήρα της Cirilla of Cintra υπό την καθοδήγηση των υπόλοιπων Witchers. Για να γίνει κανείς επίσημα Witcher πρέπει να περάσει από το Trial of Dreams, το οποίο είναι ο λόγος που γενικότερα δεν υπάρχουν γυναίκες Witchers, καθώς δεν καταφέρνουν να επιβιώσουν και συμβαινει μόλις σε τρεις στους δέκα άνδρες. 

Πρόσφατα χρειάστηκε να γίνει εκ νέου cast ο ρόλος του Eskel, καθώς δημιουργήθηκε πρόβλημα στον προγραμματισμό και τα γυρίσματα έπρεπε να γίνουν χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις.

Μένει να δούμε όμως πότε τελικά θα έρθει η 2η σεζόν του The Witcher στο Netflix και ας ελπίσουμε η ημερομηνία να είναι εντός του 2021.