Η spinoff σειρά του The Boys είναι γεγονός και θυμίζει κάτι από "Hunger Games"

Το Amazon Prime πιστεύει στο project
25 Σεπτεμβρίου 2020 08:27
Η spinoff σειρά του The Boys είναι γεγονός και θυμίζει κάτι από "Hunger Games"

Στα παλικάρια του The Boys οφείλει ένα μεγάλο ποσοστό της πρόσφατης επιτυχίας του η υπηρεσία του Amazon Prime Video για αυτό και η εταιρία έδωσε το πράσινο φως για την παραγωγή περισσότερου περιεχομένου του κόμικ των Garth Ennis και Darick Robertson. Γεγονός, λοιπόν αποτελεί η spinoff σειρά του The Boys, η οποία αρχικά έτσι όπως την περιγράφουν μοιάζει με τους X-Men να συναντούν το Sky High της Disney αλλά στην πιο αφιλτράριστη, rated-R βερσιόν τους. 

Το νέο σόου θα λαμβάνει χώρα στο κολέγιο όπου εκπαιδεύονται οι σούπερ ήρωες της Vought International, εκεί όπου θα μάθουν τις ικανότητές τους και θα τις δαμάσουν, θα μάθουν να είναι οι καλύτεροι σουπερ ήρωες της πόλης τους, ενώ δε θα λείψει και το δράμα του ανταγωνισμού μεταξύ τους. Το ίδιο το Amazon το περιγράφει επίσης ως "ένα μείγμα κολεγιακού σόου με Hunger Games" και φυσικά όλα τα καλά μπαχαρικά που συνθέτουν τον μοναδικό αλληγορικό κόσμο του, δηλαδή υπερβολή, υπέρμετρη βία, καυστική σάτιρα και σεξ. 

Ως showrunner και εκτελεστικός παραγωγός ανέλαβε ο Craig Rosenberg, ο οποίος έγραψε το πιλοτικό επεισόδιο κιόλας, θα έχει δίπλα του επίσης τους Eric Kripke (δημιουργό του τηλεοπτικού Boys), Seth Rogen και Evan Goldberg

Το πότε το spinoff των The Boys θα κάνει πρεμιέρα ή θα ξεκινήσουν τα γυρίσματά του είναι ακόμη άγνωστο.