O Jensen Ackles κληρονόμησε κανονικά το εμβληματικό Impala του Supernatural

Τώρα που τελειώνει η σειρά είπε να το πάρει κειμήλιο
08 Σεπτεμβρίου 2020 16:33
O Jensen Ackles κληρονόμησε κανονικά το εμβληματικό Impala του Supernatural

Αδιαμφισβήτητα το Supernatural θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες σειρές παγκοσμίως, αφού μας έχει κρατήσει συντροφιά για περισσότερο από μια δεκαετία. Η 15η σεζόν θα συνεχιστεί στις αρχές του Οκτωβρίου με το 2ο μέρος της και πρόκειται να ολοκληρώσει τις περιπέτειες των αδερφών Sam και Dean Winchester, με ένα επικό φινάλε για το αχτύπητο δίδυμο.

Όπως συνέβη με τα περισσότερα σόου, τα τελευταία γυρίσματα είχαν αναβληθεί λόγω της πανδημίας, αλλά πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία για τα επτά τελευταία επεισόδια του Supernatural. Όπως μάθαμε μέσα από το Digital Spy, ο Jensen Ackles που υποδύεται τον Dean Winchester, πρόκειται να...κληρονομήσει την Chevrolet Impala του 1967, που του κρατάει συντροφιά από την αρχή του σόου.

Άλλωστε, το αυτοκίνητο είχε αφήσει και το δικό του στίγμα στη σειρά με τον Dean να το αποκαλεί χαϊδευτικά “Baby”, ενώ παράλληλα «παρακαλούσε» εδώ και χρόνια την παραγωγή να το κρατήσει. Πλέον, οι «προσευχές» του εισακούστηκαν, η ομάδα της παραγωγής του έκανε το χατίρι και έτσι θα το κρατήσει κανονικά στο σπίτι του.

Το 2ο μέρος της 15ης σεζόν του Supernatural θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 8 Οκτωβρίου.