Η Maisie Williams αποκάλυψε ένα εναλλακτικό τέλος για το Game of Thrones

Και συγκεκριμένα μια πτυχή που αφορά τον Night King
07 Σεπτεμβρίου 2020 19:27
Η Maisie Williams αποκάλυψε ένα εναλλακτικό τέλος για το Game of Thrones

Είναι γνωστό λίγο-πολύ πώς το φινάλε του Game of Thrones δίχασε βαθύτατα τους fans για πολλούς λόγους. Για μία από τις πτυχές που δίχασαν αφορά αυτή η είδηση και συγκεκριμένα αναφερόμαστε στη σκηνή με τον Night King στο τέλος του 3ου επεισοδίου της τελευταίας σεζόν. 

Η Maisie Williams που υποδύθηκε την Arya Stark ήταν αυτή που τελικά εξουδετέρωσε τη μεγάλη απειλή πέρα από το Τείχος. Μέσα από μια συνέντευξή της στο THR, η Williams αποκάλυψε ένα εναλλακτικό τέλος για την επίμαχη σκηνή όπου η Arya δίνει το ένα και μοναδικό χτύπημα στον Night King:

Ο Kit Harington νόμιζε πως θα είναι δουλειά του Jon Snow αυτή, μάλιστα μου είχε πει "θα πήγαινε προς αυτή τη κατεύθυνση. Κάποιος μου είχε πει πως στη Season 3 πως εγώ θα σκότωνα τον Night King". Μετά διάβασε το σενάριο και είδε πως τελικά ήταν η Arya (γέλια). Νομίζω πως θα ήταν πολύ προφανές αν γινόταν έτσι. Χαίρομαι που ήταν η Arya, ειλικρινά. Θαρρώ πως είχα το καλύτερο storyline της τελευταίας σεζόν. 

Η αλήθεια είναι πως όλες οι θεωρίες και όλα τα προγνωστικά ήθελαν τον Jon Snow να σκοτώνει τον Night King και να εκπληρώνει την προφητεία του Azor Ahai, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Θα προτιμούσατε το εναλλακτικό τέλος για τον Night King ή αυτό που τελικά πήραμε;