Γνωρίστε τη νέα σικάτη σειρά του δημιουργού του “Sex and the City” που έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Από τις 2 Οκτωβρίου η Lily Collins βουτάει στον κόσμο της μόδας
02 Σεπτεμβρίου 2020 20:42
Γνωρίστε τη νέα σικάτη σειρά του δημιουργού του “Sex and the City” που έρχεται στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix συνεχίζει να εμπλουτίζει την πλατφόρμα του και αυτή τη φορά, δημοσίευσε το πρώτο trailer από τη νέα σειρά του δημιουργού του “Sex and the City”, Darren Star, που ακούει στο όνομα “Emily in Paris”. Πρόκειται για μία ημίωρη κωμική σειρά, με την κυκλοφορία της να έχει οριστεί για τις αρχές Οκτωβρίου.

Στην υπόθεση θα δούμε τη ζωή της νεαρής, Emily (Lily Collins), η οποία ταξιδεύει μέχρι το μακρινό Παρίσι για να δουλέψει σε μια marketing εταιρία, ώστε να κάνει το επόμενο μεγάλο της βήμα και να προχωρήσει επαγγελματικά. Παρόλα αυτά, θα δούμε και τη νέα αρχή που θα πραγματοποιήσει στη ζωή της σε μια ξένη πόλη για εκείνη, όπου θα γνωρίσει και τον έρωτα.

Πρωταγωνιστούν οι: Ashley Park (Mean Girls on Broadway, Tales of the City), Philippine Leroy Beaulieu (Call My Agent!), Lucas Bravo (Smart Ass), Samuel Arnold (Antony & Cleopatra), Camille Razat (The 15:17 to Paris), Bruno Gouery (Doc Martin), Kate Walsh (The Umbrella Academy), William Abadie (Resident Evil: Extinction), και Arnaud Viard (Clara et Moi).

Το “Emily in Paris” πρόκειται να κάνει ποδαρικό στο Netflix στις 2 Οκτωβρίου. Δείτε το πρώτο teaser μέσα από τον player παρακάτω.