Μάθαμε πότε ακριβώς επιστρέφει το The Mandalorian για την 2η σεζόν

Ο Οκτώβριος είναι δυνατός με το Force
02 Σεπτεμβρίου 2020 17:24
Μάθαμε πότε ακριβώς επιστρέφει το The Mandalorian για την 2η σεζόν

Μια άκρως αναμενόμενη ανακοίνωση που θα λυτρώσει -έστω και προσωρινά- τους Star Wars fans έγινε πριν από λίγο από την Lucasfilm. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι το The Mandalorian θα επιστρέψει για την 2η σεζόν του μέσα στον χειμώνα, αλλά δεν γνωρίζαμε το πότε ακριβώς. 

Μέσα από το επίσημο Twitter λογαριασμό του σόου, ο "Mando" του Pedro Pascal θα συνεχίσει την περιπέτειά του με τον μικρό και λατρεμένο Baby Yoda ή αλλιώς "The Child" στα τέλη Οκτωβρίου:

Θα μείνει η σειρά πιστή στην υπόσχεση του δημιουργού και showrunner της, Jon Favreau, και θα κυκλοφορήσει στην ώρα της, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν λόγω της πανδημίας και ευτυχώς ξεπεράστηκαν γρήγορα μιας και τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί μόλις μερικές μέρες πριν το lockdown. 

Πολλά νέα πρόσωπα αναμένεται να δούμε στη 2η σεζόν όπως τον Boba Fett και την Ahsoka Tano της Rosario Dawson, η οποία για πρώτη φορά θα εμφανιστεί σε live-action μορφή, καθώς χρόνια τώρα είναι μια από τις αγαπημένες του κοινού λόγω των Star Wars: The Clone Wars και Star Wars: Rebels.

Στους guest σκηνοθέτες που ανέλαβαν τα επερχόμενα επεισόδια συγκαταλέγονται οι Robert Rodriguez (Desperado, Sin City), Peyton Reed (Ant-Man) και James Mangold (Logan, Ford v. Ferrari). 

Δεν αποκλείεται επομένως μέσα στα επόμενα 24ωρα να ενταθεί η μάρκετινγκ καμπάνια της Disney και γιατί όχι να δούμε και ένα πρώτο teaser trailer. 

Η 2η σεζόν του The Mandalorian, επομένως, θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τις 30 Οκτωβρίου αποκλειστικά στην streaming "συχνότητα" του Disney+