Η 8η σεζόν του Brooklyn Nine-Nine τελικά θα αργήσει πολύ παραπάνω

Λόγω του "restart" που έκανε η παραγωγή εξαιτίας των κοινωνικών εξελίξεων
29 Αυγούστου 2020 18:35
Η 8η σεζόν του Brooklyn Nine-Nine τελικά θα αργήσει πολύ παραπάνω

Την τελευταία φορά που είχαμε ακούσει νέα για την 8η σεζόν του λατρεμένου Brooklyn Nine-Nine ήταν όταν μετά τις συνεχείς κοινωνικές αναταραχές στις ΗΠΑ και τη δολοφονία του George Floyd, η παραγωγή πήρε την απόφαση να πατήσει το κουμπί restart και να γράψει από την αρχή το σενάριο της σειράς. 

Αρχικά, το πλάνο ήταν να βγει στον αέρα σταδιακά με νέα επεισόδια μέσα στον χειμώνα, όμως κάτι τέτοιο τελικά, και λόγω της δύσκολης ως προς τα γυρίσματα κατάστασης που επέφερε ο κορωνοϊός, δε θα γίνει. Το Deadline που μετέφερε πρώτο την είδηση ανακοίνωσε ότι η 8η σεζόν του Brooklyn 99 θα βγει στον αέρα μέσα στο 2021, χωρίς όμως να διευκρινίζει το πότε ακριβώς. 

Τα μαντάτα ανακοίνωσε και ο αρχηγός του 99ου Α.Τ. του Μπρούκλιν, Raymond Holt, δηλαδή ο Andre Braugher μέσα από τον Τwitter λογαριασμό του:

Ο ίδιος είχε προβεί σε δηλώσεις για την απόφαση της παραγωγής και του δημιουργού, Dan Goor, να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτογνωσία το σόου για τον κόσμο αλλά και την αστυνομία της Νέα Υόρκης: 

Έχουμε τη δέσμευση του Dan ότι θα γράψει ένα έξυπνο σόου που δε θα ζει στη δική του φούσκα. Οπότε το Nine-Nine θα έχει να αντιμετωπίσει όλα όσα ξέρουμε για το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Έχω τρομερή πεποίθηση ότι οι σεναριογράφοι που θα θέσουν αυτά τα θέματα, θα το κάνουν με έξυπνο και χιουμοριστικό τρόπο, αναγνωρίζοντας τον κόσμο μας όπως είναι. 

Κάντε, λοιπόν, παραπάνω υπομονή fans του Brooklyn Nine-Nine γιατί ίσως και αυτή η αναμονή να αξίζει.