Το Lucifer θέλει να φτάσει τα 100 επεισόδια και έχει μια ιδέα για αυτό

Οι συντελεστές σκέφτονται μια εκτεταμένη 6η σεζόν
28 Αυγούστου 2020 20:51
Το Lucifer θέλει να φτάσει τα 100 επεισόδια και έχει μια ιδέα για αυτό

Το πρώτο μέρος της 5ης σεζόν του Lucifer κυκλοφορεί εδώ και αρκετές μέρες στο Netflix έχοντας σαρώσει τα "νούμερα" της υπηρεσίας παγκοσμίως. Το δεύτερο μέρος αναμένεται όπως όλα δείχνουν κάποια στιγμή μέσα στο 2021, όπως η σειρά όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό θα ρίξει αυλαία με την 6η σεζόν. 

Αυτό σημαίνει πως ο "Λούσι" του Tom Ellis θα φτάσει κοντά στα 100 επεισόδια όταν με το καλό έρθει η 6η σεζόν και οι σειρές της Warner Bros. συνήθως τα καταφέρνουν. Για να εκπληρώσει αυτό τον στόχο όμως θα πρέπει να επεκτείνει την τελευταία σεζόν του πέραν των 10 επεισοδιων που έχει παραγγείλει το Netflix. 

Μια ιδέα για αυτό έχουν οι συντελεστές του Lucifer και εκτελεστικοί παραγωγοί του Joe Henderson και Ildy Modrovich που μίλησαν στο Variety για αυτό το ενδεχόμενο. 

"Δεν μας επιτρέπεται να μιλήσουμε για το πόσα επεισόδια έχουμε παραγγείλει ακόμα." είπε ο Henderson, ενώ η Modrovich πρόσθεσε πώς "είχαμε συζητήσεις περί αυτού" λέγοντας πως το ορόσημο των 100 επεισοδίων είναι κάτι που λαμβάνει πολύ σοβαρά η Warner Bros. 

Εμμέσως αφήνουν να εννοηθεί πως είναι κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει μιας και είναι μια ιδέα που έχει τις πλάτες της Warner Bros. Μένει να δούμε εάν το Netflix δώσει επίσης το "πράσινο φως" μιας και χρειάζονται 17 επεισόδια στην 6η σεζόν ώστε να φτάσει αισίως τα 100. 

Την άποψή μας για το πρώτο μισό της 5ης σεζόν μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ