Σάρωσε παγκοσμίως η πρεμιέρα της 5ης σεζόν του Lucifer στο Netflix

Πραγματοποίησε το μεγαλύτερο ντεμπούτο σειράς στην ιστορία του Netflix
25 Αυγούστου 2020 12:32
Σάρωσε παγκοσμίως η πρεμιέρα της 5ης σεζόν του Lucifer στο Netflix

Πέρα για πέρα σαρωτική ήταν η πρεμιέρα της 5ης σεζόν του Lucifer στο Netflix, καθώς βρίσκεται εδώ και μέρες στην κορυφή του Top 10 της υπηρεσίας -σαφώς και στην Ελλάδα. Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του The Umbrella Academy και να πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο ντεμπούτο τηλεοπτικής σειράς στην ιστορία της διασημότερης streaming υπηρεσίας.

Στοιχεία που συνέλεξε το FlixPatrol αλλά και το What's On Netflix αποκαλύπτουν πως η επιστροφή του Tom Ellis σκόραρε 670 πόντους μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, βάσει του ειδικού τρόπου μέτρησης και των αναλύσεών τους. Για την ιστορία, το The Umbrella Academy στο ντεμπούτο του είχε καταφέρει να αποσπάσει 643 πόντους στο ίδιο σύστημα μέτρησης.

Για να καταλάβετε πως λειτουργεί ο τρόπος μέτρησης αυτός, για κάθε χώρα αντιστοιχούν 10 πόντοι εάν η σειρά φτάσει στην πρώτη θέση του Top 10, η 10η θέση δίνει έναν βαθμό και το να μη βρίσκεται καν στη δεκάδα αντιστοιχεί σε μηδέν πόντους. Αυτές οι μετρήσεις εφαρμόστηκαν από τον Φεβρουάριο του 2020 και μετά όταν το Netflix ενσωμάτωσε το Top 10. 

Υπήρξαν και χώρες όπου ο Διαβολάκος δεν έφτασε στην κορυφή του Top 10 και είναι οι: Ιρλανδία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Βιετνάμ, Ταϊβάν, Ταϊλάνδη και Κολομβία. 

Παράλληλα, κατάφερε και έκανε το τέταρτο μεγαλύτερο ντεμπούτο σε Σαββατοκύριακο γενικότερα, καθώς το The Kissing Booth 2 βρίσκεται στην 3η θέση, το Project Power στην 2η και το The Old Guard στην 1η. 

Κάποια στιγμή αναμένουμε και το Part 2 της 5ης σεζόν, ενώ γνωρίζουμε πως το Lucifer θα ολοκληρωθεί με μια σπέσιαλ 6η σεζόν.