Ο Brendan Gleeson είναι ο Donald Trump στη νέα πολιτική θρίλερ σειρά του Showtime (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα αναμετρηθεί με τον James Comey του Jeff Daniels
25 Αυγούστου 2020 10:53
Ο Brendan Gleeson είναι ο Donald Trump στη νέα πολιτική θρίλερ σειρά του Showtime (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν ψάχνετε για μια σειρά πιο επίκαιρη από ποτέ και ειδικά αν είστε λάτρεις των πολιτικών θρίλερ ή και του House of Cards, τότε το The Comey Rule έρχεται σαν από μηχανής θεός. Το Showtime έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer της μίνι σειράς που ετοίμασε βασισμένη στο βιβλίο του πρώην διευθυντή του FBI, James Comey, με τίτλο "A Higher Loyalty". 

Στη σειρά ο Comey του Jeff Daniels θα αναμετρηθεί με τον Πρόεδρο Donald Trump του Brendan Gleeson, σε μια μεταμόρφωση και ερμηνεία που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα και τις υποψηφιότητες για Emmy. Η έρευνα για την υπόθεση νοθείας των αμερικανικών εκλογών του 2016 και η εμπλοκή της Ρωσίας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και μέσα σε δύο βραδιές θα ξετυλίξει το κουβάρι όλων όσων συνέβησαν κυρίως πίσω από τις κάμερες και τα φώτα. 

Το πολιτικό θρίλερ θα προβληθεί σε δύο δίωρα επεισόδια -περισσότερο σαν μια τηλεταινία χωρισμένη σε δύο μέρη- που θα προβληθούν στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου. Εκτός των δύο πρωταγωνιστών το cast περιλαμβάνει εξίσου φοβερά ονόματα όπως την Holly Hunter στο ρόλο της Γενικού Εισαγγελέα Sally Yates, τον Michael Kelly ως πρώην διευθυντή του FBI, Andrew McCabe, την Jennifer Ehle ως Jennifer Comey και τον Scott McNairy ως πρώην αναπληρωτή γενικό εισαγγελέα, Rod Rosenstein.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το Showtime ήθελε να βάλει τη πρεμιέρα της σειράς μετά τις εκλογές του 2020, όμως με τα γεγονότα να έρχονται και πάλι στο προσκήνιο, τελικά την επίσπευσε. 

Το The Comey Rule σε σκηνοθεσία του Billy Ray (Captain Phillips) θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου.