Σύγκρουση androids και ανθρώπων στο νέο συγκλονιστικό trailer του Raised by Wolves

Η σειρά που από τη πρώτη στιγμή έγινε μια από τις πιο αναμενόμενες φέτος
24 Αυγούστου 2020 22:51
Σύγκρουση androids και ανθρώπων στο νέο συγκλονιστικό trailer του Raised by Wolves

Δε χωρά αμφιβολία πως το πρώτο trailer της νέας σειράς του Ridley Scott, δημιουργού των "Alien" την έκανε αυτομάτως μια από τις πιο αναμενόμενες του 2020. Αναφερόμαστε φυσικά στο Raised By Wolves, για το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer από το HBO Max και είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό από το προηγούμενο, καθώς η σύγκρουση ανθρώπων και ανδροειδών δε θα έχει καλή κατάληξη. 

Το σενάριο έχει ως εξής: δύο ανδροειδή ο Father και η Mother πηγαίνουν σε έναν μακρινό πλανήτη. Εκεί θα γεννήσει και θα μεγαλώσει μια μικρή αποικία ανθρώπων, ελεύθερα από τους νόμους, τις θρησκευτικές και πολιτικές ιδεολογίες, οι οποίες έφεραν την πτώση της ανθρωπότητας. Ένα γκρουπ φανατικών με τη θρησκεία υπό την ηγεσία του Marcus (τον υποδύεται ο Travis Fimmel του Vikings) φτάνει στον πλανήτη αυτόν και βάλλεται να υπονομεύσει τη σχέση της Mother με τα παιδιά της, καθώς πιστεύει ότι δεν είναι το καλοκάγαθο ον που που πιστεύουν αυτά. 

Το cast περιλαμβάνει επίσης τους: Winta McGrath (Aloft, Red Dog: True Blue), Niamh Algar (The Virtues, Calm With Horses), Jordan Loughran (The Infiltrator, Emerald City), Matias Varela (Narcos, Point Break), Felix Jamieson (Game of Thrones), Ethan Hazzard (The Long Song), Aasiya Shah (Call the Midwife, Unforgotten) και Ivy Wong (Star Wars: Rogue One, Maleficent 2).

To Raised By Wolves αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 3 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο HBO Max