Το Netflix ακύρωσε τη 2η σεζόν του “I Am Not Okay With This”

Ούτε το “The Society” θα λάβει νέα σεζόν λόγω της πανδημίας
24 Αυγούστου 2020 09:33
Το Netflix ακύρωσε τη 2η σεζόν του “I Am Not Okay With This”

Το “I Am Not Ok With This” έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον περασμένο Φεβρουάριο με δημιουργό τον Jonathan Entwistle του The End of the F***ing World, παρόλο που η σειρά ήταν να συνεχιστεί κανονικά με νέα σεζόν (άλλωστε είχε αφήσει και πολλά υπονοούμενα το φινάλε της), όπως όλα δείχνουν η δημοφιλής υπηρεσία άλλαξε τα σχέδιά της.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το Deadline, το Netflix ακύρωσε εντελώς το σόου ρίχνοντας το «φταίξιμο» στην πανδημία, παρόλο που το script του σεναρίου είχε ήδη ολοκληρωθεί, με την παραγωγή να ήταν έτοιμη να ξεκινήσει.

Επίσης, ακυρώθηκε και το “The Society” που είχε ανανεωθεί για 2η σεζόν το περασμένο καλοκαίρι, ενώ είχε γίνει γνωστό ότι η πρεμιέρα του νέου κεφαλαίου ήταν προγραμματισμένη για τέλη του 2020.

Έχουμε πάρει την πολύ δύσκολη απόφαση να μην προχωρήσουμε με τις δεύτερες σεζόν των The Society και I Am Not Ok With This, δήλωσε το Netflix στο Deadline.

Είμαστε απογοητευμένοι που πρέπει να λάβουμε αυτές τις αποφάσεις λόγω των συνθηκών που δημιουργήθηκαν από την πανδημία και είμαστε ευγνώμονες στους Jonathan Entwistle, Christy Hall, Shawn Levy, Dan Levine, Dan Cohen και Josh Barry της 21 Laps Entertainment για το I Am Not Ok With This, καθώς και στους Chris Keyser, Marc Webb και Pavlina Hatoupis του The Society. Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συγγραφείς, το cast και γενικά σε όλους όσους εργάστηκαν σε αυτά τα σόου.

Όπως έχουν δείξει τα γεγονότα τους τελευταίους μήνες, η βιομηχανία της ψυχαγωγίας -και όχι μόνο- έχει επηρεαστεί πολύ από τον κορωνοϊό, αφού όλο και περισσότερες παραγωγές και πρεμιέρες έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί.