Το Snyder Cut του Justice League είναι τελικά σειρά τεσσάρων επεισοδίων

Αλλά μπορείτε να το δείτε και σαν μια 4ωρη ταινία
23 Αυγούστου 2020 13:31
Το Snyder Cut του Justice League είναι τελικά σειρά τεσσάρων επεισοδίων

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες πληροφορίες για το πολυπόθητο Snyder Cut του Justice League, που αφορούν τη μεταφορά του στην υπηρεσία HBO Max. Όπως αποκαλύφθηκε από την streaming υπηρεσία, πρόκειται τελικά για μία μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων, κάτι το οποίο είχε ακουστεί σαν φήμη, καθώς ο Zack Snyder είχε προτείνει στη Warner Bros. να το κυκλοφορήσουν κομμένο σε τηλεοπτικά επεισόδια που μάλιστα θα έχουν και cliffhangers για να συνδέονται. 

Οπότε, ο σκηνοθέτης σε συνεργασία με το HBO αποφάσισαν να δημιουργηθεί μια μίνι σειρά τεσσάρων επεισοδίων, τα οποία θα έχουν διάρκεια μια ώρα το καθένα. Ωστόσο, θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε και σαν μια τετράωρη ταινία. Πάρ´ όλ´αυτά, δεν έγινε γνωστό αν όλα τα επεισόδια θα κυκλοφορήσουν μονομιάς ή θα είναι εβδομαδιαίες κυκλοφορίες.

Ο Snyder έκλεισε το μάτι σε ένα ακόμη στοιχείο της δικής του βερσιόν, καθώς θα δούμε πολύ περισσότερο τον Ezra Miller και τον Flash του:

Θα δείτε τον Flash να κάνει κάτι που δεν το έχετε ξαναδεί, κάτι σχετικό με τις ικανότητές του. Είναι ένας κβαντικός χαρακτήρας που αλληλεπιδρά με τον χωροχρόνο. Οπότε μάλλον θα τον δείτε να κάνει κάτι με τον χρόνο.

Αφήνοντας να εννοηθεί πως θα τον δούμε να ταξιδεύει στο χρόνο -κάτι που στο trailer φαίνεται σε μερικά καρέ- και ίσως να στρώσει το δρόμο για το "The Flash", την ταινία του που θα μεταφέρει το storyline του Flashpoint. 

Η κυκλοφορία του Justice League: The Snyder Cut θα γίνει μέσα στο 2021 αποκλειστικά στο HBO Max. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε εχθές, κατά τη διάρκεια του DC FanDome. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.