Πάλι καλά, η 4η σεζόν του Stranger Things δε θα είναι και η τελευταία

Οι Duffer Brothers όμως ξέρουν πότε έρχεται το τέλος...
22 Αυγούστου 2020 11:51
Πάλι καλά, η 4η σεζόν του Stranger Things δε θα είναι και η τελευταία

Σε μια νέα εποχή μπαίνει το Stranger Things μετά και το φινάλε της 3ης σεζόν. Μέχρι στιγμής έχουμε δει ένα σύντομο teaser trailer και μάθαμε τον τίτλο της πρεμιέρας της άκρως αναμενόμενης 4ης σεζόν. Κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα τελειώσει το ταξίδι της παρέας της Eleven και έχουν υπάρξει δηλώσεις για το πότε θεωρητικά η σειρά θα βάλει τελεία. 

Ωστόσο, σε μια νέα τους συνέντευξη στο THR, τα αδέρφια Duffer, επιβεβαίωσαν πως το Stranger Things 4, όπως τιτλοφορείται επίσημα, δε θα είναι και το οριστικό φινάλε του σόου. Όπως έχουν δηλώσει στο παρελθόν ξέρουν πότε θα ρίξουν αυλαία και ο Russ Duffer είπε:

Η Season 4 δε θα είναι το τέλος μάς. Ξέρουμε ποιο είναι το τέλος και πότε θα έρθει. Η πανδημίας μας έδωσε αρκετό χρόνο για να δούμε αρκετά μπροστά και να βρούμε την καλύτερη λύση για το σόου. Από τότε που ξεκινήσαμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό μας έδωσε μια καλύτερη εικόνα για το μέχρι πότε θα θέλουμε να συνεχίσουμε αυτή την ιστορία. 

Με τη σειρά του ο Matt Duffer έκανε λόγω πως το lockdown τους έδωσε κιόλας περισσότερο χρόνο στους σεναριογράφους να τελειοποιήσουν τα σενάρια της νέας σεζόν:

Είχαμε πολύ παραπάνω χρόνο να εργαστούμε στα σενάρια των επεισοδίων. Για πρώτη φορά έχουμε όλα τα script γραμμένα και μπορούμε να τα κοιτάξουμε ξανά σαν μια έννοια και να κάνουμε τροποποιήσεις. 

Το Stranger Things 4, σύμφωνα με τα όσα είναι γνωστά μέχρι τώρα, αναμένεται να βγει στο Netflix στις αρχές του 2021, όμως με την πανδημία να καραδοκεί αυτό ίσως αλλάξει.