Ίσως το Stranger Things 4 καθυστερήσει – Ήταν να καταφθάσει στις αρχές του 2021 

Αυτό μεταφέρει ο David Harbour

Ίσως το Stranger Things 4 καθυστερήσει – Ήταν να καταφθάσει στις αρχές του 2021

Ο διάσημος ηθοποιός David Harbour που αγαπήθηκε πολύ από τον εμβληματικό του ρόλο στο Stranger Things ως Jim Hopper, μεταφέρει ότι η 4η σεζόν της σειράς ήταν να καταφθάσει στις αρχές του 2021. Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έκανε ένα Q&A με τους fans του και μετέφερε μερικές πληροφορίες για το επερχόμενο νέο κεφάλαιο.

Προσοχή, διαβάστε παρακάτω με δική σας επιφύλαξη.

Πριν λίγο καιρό, το ίδιο το Netflix είχε κυκλοφορήσει το πρώτο teaser trailer από το Stranger Things 4, βάζοντας τέλος στις εικασίες για το που βρίσκεται και αν τελικά πέθανε ο Jim Hopper μετά το φινάλε του τρίτου κεφαλαίου. Ο χαρακτήρας του Harbour «ζει και βασιλεύει» στη Ρωσία, όπως είδαμε από το εν λόγω teaser βίντεο. Ωστόσο, η παραγωγή του Stranger Things 4, δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί και ο λόγος -όπως είναι προφανές- είναι η πανδημία του κορωνοϊού.

Όπως μεταφέρει, λοιπόν, ο ίδιος ο ηθοποιός, η 4η σεζόν του σόου ήταν να έρθει στις αρχές του 2021, αλλά μάλλον πρόκειται να καθυστερήσει λόγω του ιού, χωρίς να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από το Netflix.

Η 4η σεζόν υποτίθεται πως ήταν να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους, νομίζω, αν και εγώ δεν είμαι ο αρμόδιος για να μιλήσω γι’ αυτό.

Εσείς τι πιστεύετε; Το Stranger Things 4 θα λάβει καθυστέρηση από το πρόγραμμα του Netflix καταφθάνοντας αργότερα; Πείτε μας στα σχόλια!

0 comment(s)

End of content

No more pages to load