Ένα βήμα πιο κοντά στο φινάλε του Ozark - Ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα 

Ο Jason Bateman μιλά για τις δυσκολίες της "νέας πραγματικότητας"

Ένα βήμα πιο κοντά στο φινάλε του Ozark - Ξεκινούν σύντομα τα γυρίσματα

Τον περασμένο Ιούνιο μάθαμε πως το Ozark θα ρίξει οριστικά αυλαία με μια 4η τελευταία και "σπέσιαλ" σεζόν στο Netflix. Δια στόματος του πρωταγωνιστή, σκηνοθέτη και εκτελεστικού παραγωγού της σειράς, Jason Bateman, έγινε γνωστό το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η παραγωγή, καθώς θα πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα λόγω του κορωνοϊού. 

Μιλώντας σε μια συνέντευξη στο Indiewire αποκάλυψε πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις 9 Νοεμβρίου καλώς εχόντων των πραγμάτων: 

Όλα βαίνουν καλώς και είμαστε σίγουροι για τα μέτρα και πρωτόκολλα ασφαλείας που θα ακολουθούμε. Έχουμε μια ντουζίνα από συμβούλους και μαθαίνουμε τι κάνουν και οι άλλες παραγωγές στον τομέα αυτόν. 

Εντελώς ρεαλιστικά ο Bateman είναι προετοιμασμένος και για το χειρότερο δυνατό σενάριο του να υπάρχουν θετικά τεστ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Για το καλό της ασφάλειας ολόκληρης της παραγωγής, μάλιστα, αποφάσισε να μη σκηνοθετήσει τουλάχιστον τα πρώτα δύο επεισόδια της 4ης σεζόν και ίσως αυτό το καθεστώς να ισχύσει και για ολόκληρη τη σεζόν:

Ως είθισται θα σκηνοθετούσα τα πρώτα δύο επεισόδια, αλλά κοιτώντας τα πρωτόκολλα, τις οδηγίες και όλες τις δυσκολίες του COVID-19, η πλευρά του παραγωγού μέσα μου σκέφτηκε πως θα ήταν ανεύθυνο να έχουμε έναν από τους ηθοποιούς να σκηνοθετεί παράλληλα τα πρώτα δυο επεισόδια, δεδομένου ότι θα κρατάμε μια ασφαλή περίμετρο. 

Εάν έστω ένας από τους ηθοποιούς μας αρρωστήσει πρέπει να κλειστούμε στο σπίτι για βδομάδες. Εάν ένα από τα μέλη της παραγωγής το πάθει, καταρχάς θα σιγουρέψουμε ότι προστατεύεται ο μισθός τους όσο θα βρίσκονται στην καραντίνα και θα προσλάβουμε αντικαταστάτη. Επομένως, δεν θα ήταν και πολύ έξυπνο να σκηνοθετήσω τα πρώτα επεισόδια. 

Η σειρά που θυμίζει αρκετά το "Breaking Bad" έλαβε 18 υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία Emmy, ενώ αποτελεί ένα από τα δέκα πιο δημοφιλή πρωτότυπα σόου στην ιστορία της υπηρεσίας. 

Το Ozark επομένως αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας κάποια στιγμή προς τα τέλη του 2021 -εάν όλα πάνε καλά ελέω πανδημίας- αποκλειστικά στο Netflix.

0 σχολια