Βρέθηκε η "νέα" Πριγκίπισσα Νταϊάνα για τις τελευταίες σεζόν του The Crown (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αυτή είναι η Elizabeth Debicki του "Tenet"
17 Αυγούστου 2020 10:40
Βρέθηκε η "νέα" Πριγκίπισσα Νταϊάνα για τις τελευταίες σεζόν του The Crown (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πριν μερικά 24ωρα έγινε γνωστό πως ο Jonathan Pryce θα υποδυθεί τον Πρίγκιπα Φίλιππο στις σεζόν 5 και 6 του The Crown. Τώρα έγινε γνωστό το casting μιας ακόμη πολύ σημαντικής χαρακτήρα στο σόου, που έπαιξε τον δικό της ρόλο στα ανάκτορα του Μπάκινγκχαμ. 

Το The Crown, λοιπόν, βρήκε τη νέα του Πριγκίπισσα Νταϊάνα στο πρόσωπο της ταλαντούχας Elizabeth Debicki, που θα την δούμε σύντομα στο "Tenet" του Christopher Nolan, όπως ανακοίνωσε το Netflix μέσα από τα social media της σειράς:

Και λέμε "νέα" γιατί στην επερχόμενη 4η σεζόν του σόου θα την υποδυθεί σε νεαρότερη ηλικία η Emma Corrin και όπως μπορείτε να δείτε, έχουν βγει τους περασμένους μήνες αρκετές φωτό από τα γυρίσματα, με την ίδια να είναι ολόιδια η Diana. 

Ωστόσο, όπως συνηθίζει το "Στέμμα" όταν αλλάζει χρονικές περιόδους αλλάζουν και οι ηθοποιοί του cast, επομένως, η Debicki θα παίξει την Νταϊάνα στις δύο τελευταίες σεζόν του. Μάλιστα, η ηθοποιός έκανε και μια δήλωση για το casting της:

"Το πνεύμα, τα λόγια και οι δράσεις της Πριγκίπισσας Νταϊάνα θα ζουν στις καρδιές όλων μας. Είναι πράγματι ένα προνόμιο και τιμή μου να συμμετέχω σε αυτή την εξαιρετική σειρά, που με έκανε να κολλήσω από το πρώτο επεισόδιο."

To The Crown αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας στο Netflix για την 4η σεζόν προς τα τέλη του 2020, ενώ τις σεζόν 5 και 6 θα τις δούμε μετά το 2021.