Το νέο trailer του "Away" στέλνει τη Hilary Swank στην πιο επικίνδυνη διαστημική αποστολή

Η νέα sci-fi σειρά του Netflix θυμίζει κάτι από "Interstellar" και "Gravity"
10 Αυγούστου 2020 16:41
Το νέο trailer του "Away" στέλνει τη Hilary Swank στην πιο επικίνδυνη διαστημική αποστολή

Οι Jessica Goldberg και Andrew Hinderaker είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το νέο πόνημά τους στο Netflix, ύστερα από μια πρώτη γεύση που πήραμε τον Ιούλιο. Ο λόγος γίνεται για το τηλεοπτικό σόου “Away” που θέλει να σας καθηλώσει στις αρχές του Σεπτεμβρίου με δέκα επεισόδια και δόθηκε στη δημοσιότητα το νέο επίσημο trailer. Πρόκειται για μια δραματική-sci-fi σειρά, με πρωταγωνίστρια τη δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ, Hilary Swank. Ωστόσο, το cast απαρτίζουν και οι Talitha Eliana Bateman, Josh Charles και Ato Essandoh.

Από την περιγραφή που έδωσε η streaming υπηρεσία θα δείτε στους δέκτες σας μια επική, συγκινητική ιστορία για την αγάπη και τη θυσία. Η Swank θα υποδυθεί την Emma Green, η οποία είχε πάντα όνειρο να γίνει αστροναύτης. Πρόκειται, λοιπόν, να της δοθεί η ευκαιρία και να γίνει το όνειρό της πραγματικότητα, αλλά κάθε απόφαση έχει και τα δύσκολά της. Οπότε, θα πρέπει να αφήσει πίσω τον σύζυγό της, αλλά και την κόρη της για να ξεκινήσει μια πολύ επικίνδυνη αποστολή με το διεθνές πλήρωμα του διαστήματος.

Η πρώτη σεζόν του “Away” θα φτάσει στο Netflix στις 4 Σεπτεμβρίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το επίσημο trailer που δημοσίευσε η υπηρεσία με ελληνικούς υπότιτλους.