Άσχημα μαντάτα για το reunion των Friends στο HBO Max

Καθυστερεί ξανά λόγω της πανδημίας
07 Αυγούστου 2020 18:57
Άσχημα μαντάτα για το reunion των Friends στο HBO Max

Δυστυχώς, η ρευστή κατάσταση λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού φέρνει μια ακόμη άσχημη είδηση για εσάς που λατρεύετε τα "Φιλαράκια". Όπως μαθαίνουμε από το ρεπορτάζ του Deadline, τα γυρίσματα του ατιτλοφόρητου ακόμη reunion σόου των "Friends" θα καθυστερήσει εκ νέου τα γυρίσματά του, εξαιτίας σαφώς των τελευταίων αυξημένων κρουσμάτων παγκοσμίως.

Αρκεί να σημειώσουμε πως τα γυρίσματα του ειδικού special επεισοδίου θα είχαν γίνει μέσα στον Μάιο ώστε να είναι έτοιμα για το λανσάρισμα του HBO Max στις 27 Μαΐου κάτι που δεν έγινε. Μάλιστα, είχε οριστεί εκ νέου ημερομηνία γυρισμάτων για τις 17 Αυγούστου, η οποία φάνταζε αρκετά αισιόδοξη και εν τέλει οποιαδήποτε πλάνα έχουν ακυρωθεί, χωρίς να έχει δοθεί εκ νέου ημερομηνία μιας και η κατάσταση παραμένει ρευστή. 

Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε για το special 'Friends' επεισόδιο, οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Matthew Perry θα βρεθούν για μια ακόμη τελευταία φορά στο εμβληματικό στούντιο της σειράς για να θυμηθούν τα παλιά. 

Η WarnerMedia, άλλωστε, πλήρωσε πάνω από $400 εκατομμύρια δολάρια για να αρπάξει από τα χέρια του Netflix τα streaming δικαιώματα της σειράς και να γίνει το HBO Max το νέο σπίτι της παρέας από τη Νέα Υόρκη.