Tο πρώτο επικό trailer του "Raised by Wolves" θα πατήσει όλα σας τα sci-fi κουμπιά

Ο Travis Fimmel παίζει στη νέα σειρά του Ridley Scott για το HBO Max
06 Αυγούστου 2020 13:01
Tο πρώτο επικό trailer του "Raised by Wolves" θα πατήσει όλα σας τα sci-fi κουμπιά

Το τηλεοπτικό σκηνοθετικό του ντεμπούτο ετοιμάζεται να κάνει ο Ridley Scott, δημιουργός και σκηνοθέτης θρυλικών sci-fi ταινιών όπως τα Alien και Blade Runner. Και αυτό διότι αποκαλύφθηκε το επικό πρώτο trailer του Raised by Wolves της νέας σειράς επιστημονικής φαντασίας, που ετοίμασε μαζί με τον Aaron Guzikowski, για λογαριασμό του HBO Max. 

Οι επιρροές του Scott από τα δημιουργήματά του εδώ κάνουν την εμφάνισή τους και η αισθητική και το ύφος αλά "Prometheus" εντυπωσιάζουν με την ζοφερότητά τους. Και θα μπορούσε να πει κανείς πως πρόκειται για ένα σενάριο που άνετα θα έκανε crossover με το "Alien: Covenant", καθώς ένα ζευγάρι ανδροειδών, η 'Mother' (Amanda Collin) και ο 'Father' (Abubakar Salim) φτάνουν σε έναν παρθένο και μυστηριώδη πλανήτη όπου πρέπει να αναθρέψουν εκεί τα ανθρώπινα παιδιά μιας αποικίας. Θα έρθουν αντιμέτωποι με την πολύπλοκη ανθρώπινη φύση, υπαρξιακά θέματα και κάτι ακόμη που το trailer υπαινίσσεται.  

Στη συνταγή προσθέστε και τον Travis Fimmel του Vikings, ο οποίος φαίνεται πως κυνηγάει τα ανδροειδή, καθώς θεωρεί πως δεν είναι τόσο φιλικά όσο δείχνουν και θέλει να προσυλητίσει τα παιδιά και να αναρωτηθούν . 

Ακόμη συμπρωταγωνιστούν οι: Winta McGrath (Aloft, Red Dog: True Blue), Niamh Algar (The Virtues, Calm With Horses), Jordan Loughran (The Infiltrator, Emerald City), Matias Varela (Narcos, Point Break), Felix Jamieson (Game of Thrones), Ethan Hazzard (The Long Song), Aasiya Shah (Call the Midwife, Unforgotten) και Ivy Wong (Star Wars: Rogue One, Maleficent 2).

Η φιλόδοξη sci-fi σειρά που θέλει να κάνει το δικό της σύμπαν τύπου Westworld, με την υπογραφή του Ridley Scott θα αποτελείται από 10 επεισόδια, και τα πρώτα δύο σκηνοθέτησε ο ίδιος του, ενώ τρία ακόμη επεισόδια ανέλαβε ο γιος του Luke Scott. 

To Raised By Wolves αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 3 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο HBO Max