O Kiefer Sutherland ψήνεται να επιστρέψει για μια συνέχεια του "24"

Αρκεί να έρθει η σωστή ευκαιρία
05 Αυγούστου 2020 18:40
O Kiefer Sutherland ψήνεται να επιστρέψει για μια συνέχεια του "24"

Τι και αν το 2015 είχε δηλώσει πως έχει τελειώσει με τον θρυλικό του ρόλο ως Jack Bauer, ο Kiefer Sutherland τώρα μας τα γυρίζει. Και αυτό διότι σε μια νέα του συνέντευξη στο Forbes ανοίγει πλέον τη πόρτα σε μια πιθανή επιστροφή του "24", που αποτελεί μια από τις πρώτες σειρές της "Peak TV" εποχής'. 

Υποδυόμενος τον Jack Bauer έγινε ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στον κόσμο, μιας και το 2006 όταν υπέγραψε για τρεις συνεχόμενες σεζόν ο μισθός του έφτανε τα 40 εκατομμύρια δολάρια

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά στο Forbes:

Έχω αφήσει μια χαραμάδα στην πόρτα για το 24 εάν κάποιος σκεφτεί μια πολύ καλή ιδέα. 

Μάλιστα, απoκάλυψε πως θα θέλει εδώ και πάρα πολύ καιρό να επιστρέψει υπό τη μορφή μιας ταινίας:

"Ειλικρινά, όμως, δεν μετράει για μένα το υπό ποια μορφή θα βλέπαμε περισσότερο "24" αλλά η ποιότητα της ιστορίας. Εάν έρθει κάποιος με μια φοβερή πλοκή που μπορεί να υποθεί μέσα σε δύο ώρες τότε θα κάνουμε ταινία, εάν όμως έρθει με μια ιστορία που μπορεί να διαρκεί 24 ώρες τότε θα το κάνουμε σειρά."  

Την τελευταία που είδαμε τον ηθοποιό στο ρόλο του Bauer ήταν το 2014 με την 9η σεζόν του σόου που είχε τον τίτλο 24: Live Another Day. Το Fox κατά καιρούς είχε αρκετές ιδέες για spinoffs του σόου όπως ένα με γυναίκα πρωταγωνίστρια αλλά στις αρχές του 2019 τα πλάνα αυτά έπαψαν να υφίστανται. Επίσης, το 24: Legacy που προβλήθηκε το 2017 με διαφορετικό πρωταγωνιστή, χωρίς την εμπλοκή του Sutherland, πάτωσε εντελώς και κράτησε μετά βίας μια σεζόν. 

Τον Sutherland θα τον δούμε ξανά σε έναν παρόμοιο ρόλο για την τηλεοπτική μεταφορά του "Φυγά", στο "The Fugitive" του Quibi, απέναντι στον Boyd Holbrook. Εσας σας ψήνει μια επιστροφή του Jack Bauer υπό σωστές συνθήκες;