Designated Survivor Season 3: Στο πρώτο trailer o Kiefer Sutherland θα παλέψει ξανά για τον λαό των ΗΠΑ

Με το Netflix να είναι το νέο σπίτι του Προέδρου Kirkman
03 Μαΐου 2019 20:21
Designated Survivor Season 3: Στο πρώτο trailer o Kiefer Sutherland θα παλέψει ξανά για τον λαό των ΗΠΑ

To Netflix αποτελεί το νέο σπίτι του πολιτικού θρίλερ, Designated Survivor που μετά το κόψιμό του από το ABC, αναβιώνεται με μια νέα σεζόν στην streaming υπηρεσία. Τώρα δημοσιεύθηκε το πρώτο trailer της 3ης σεζόν και η πολιτική ίντριγκα, οι δολοπλοκίες, οι συνωμοσίες  και οι πισώπλατες μαχαιριές θα αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία που έκαναν αγαπητή τη σειρά.

Ο Kiefer Sutherland επιστρέφει στον ρόλο του Προέδρου Tom Kirkman, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα για την Προεδρία και επίσημα, αφού κατάφερε να ορθοποδήσει ολόκληρη την Αμερική μετά την καταστροφική τρομοκρατική ενέργεια και τον έφερε κακήν κακώς στην ισχυρότερη θέση του πλανήτη. Τώρα, μετά τα όσα έπραξε θα σταθεί ενώπιον της κρίσης του λαού των ΗΠΑ στην προσπάθεια εκλογής, όμως αρκετοί θα σταθούν και πάλι εμπόδιο στις φιλόδοξες προσπάθειές του για μια δίκαιη προεδρία. 

Στο cast της σειράς συναντάμε τους Adan Canto ως Aaron Shore, Italia Ricci ως Emily Rhodes, Kal Penn ως Seth Wright, Maggie Q ως Hannah Wells, καθώς και τις νέες προσθήκες των Anthony Edwards ως Mars Harper, Julie White ως Lorraine Zimmer, Ben Watson ως Dontae Evans και Elena Tovar ως Isabel Pardo.

Το Designated Survivor Season 3 θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix με 10 νέα επεισόδια  στις 7 Ιουνίου 2019.