Το επίσημο trailer της 2ης σεζόν του The Boys είναι ένα αιματηρό χάος

Η κάφρικη παρέα των "παλικαριών" επιστρέφει στις 4 Σεπτεμβρίου
05 Αυγούστου 2020 08:56
Το επίσημο trailer της 2ης σεζόν του The Boys είναι ένα αιματηρό χάος

To Amazon Prime Video έδωσε στη δημοσιότητα το νέο και τελευταίο trailer πριν τη πρεμιέρα της 2ης -και άκρως αναμενόμενης- σεζόν του The Boys, που αποτελεί την πιο δημοφιλή σειρά της υπηρεσίας. Ετοιμαστείτε για μια ακόμη πιο αιματηρή, κάφρικη, τρελή και αναπάντεχα NSFW σεζόν, καθώς οι "Seven" βρίσκονται ξεκάθαρα στο κατώφλι των "Boys".

Πλέον, ο Hughie του Jack Quaid, ο Mother's Milk (Laz Alonso), ο Frenchie (Tomer Capon) και η Kimiko (Karen Fukuhara) θα πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα δύσκολη πραγματικότητα για αυτούς, καθώς έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης ο Billy "The Butcher" του Karl Urban. Ωστόσο, το νέο trailer δείχνει την επανένωσή τους κάτι που σημαίνει "μπελάδες" για όλους!

Την ίδια ώρα η Starlight (Erin Moriarty) θέλει να βρει τη θέση της στους Seven, καθώς ο Homelander (Anthony Starr) θέλει να αρπάξει πλήρως την εξουσία του γκρουπ στα χέρια του και εμπόδιο σε αυτό του στέκεται η νέα προσθήκη της Stormfront (Aya Cash).  

O showrunner και δημιουργός, Eric Kripke, έκανε tease πως θα δούμε σε μεγαλύτερο ρόλο τον CEO της Vaught, Stan Edgar του Giancarlo Esposito, ένα επεισόδιο αφιερωμένο στον σκύλο του "Butcher", μια ταινία που γυρίζουν οι Seven και διάφορες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με το φινάλε της πρώτης σεζόν. 

Η 2η σεζόν του The Boys θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου 2020, μέσα από το Amazon Prime Video, με τριπλό επεισόδιο και έπειτα θα προβάλλει ένα επεισόδιο κάθε εβδομάδα.