Η "Τέλεια Ληστεία" ολοκληρώνεται! Η 5η σεζόν θα είναι η τελευταία για το La Casa De Papel (ΕΙΚΟΝΕΣ)  

Το παγκόσμιο φαινόμενο του Netflix ρίχνει αυλαία

Η "Τέλεια Ληστεία" ολοκληρώνεται! Η 5η σεζόν θα είναι η τελευταία για το La Casa De Papel (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όλα τα καλά κάποτε πρέπει να τελειώνουν και το La Casa De Papel πήρε την απόφαση να κλείσει τον κύκλο του. Το Netflix πριν από μερικά λεπτά έκανε την ανακοίνωση-βόμβα πως η 5η σεζόν του σόου θα είναι και η τελευταία του, ρίχνοντας έτσι αυλαία στην πιο επιτυχημένη μη αγγλόφωνη σειρά της υπηρεσίας παγκοσμίως, με το Part 4 να σημειώνει τηλεθέαση-ρεκόρ με πάνω από 65 εκ. νοικοκυριά να το έχουν παρακολουθήσει μέσα στις πρώτες τέσσερις εβδομάδες. 

Την σχετική ανακοίνωση έκανε το Netflix με μια teaser φωτογραφία και τη λεζάντα "Η Ληστεία φτάνει στο τέλος της", κάτι που μας προετοιμάζει για κανονικό πόλεμο, αφού η συμμορία του El Profesor θα εκδικηθεί τον χαμό της Nairobi. 

 

Μάθαμε πως η 5η σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και τα γυρίσματά της ήδη γίνονται στην Ισπανία και θα συνεχιστούν σε Δανία και Πορτογαλία. Μάλιστα, για το μεγάλο φινάλε προστίθενται δύο νέα ονόματα στο cast. Ο ένας είναι ο Miguel Angel Silvestre γνωστός από τα Sense8 και Narcos, και ο Patrick Criado του "The Invisible Line" τους οποίους μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες:

Θα μάθουμε, επίσης, περισσότερα για την Manila, το νεότερο μέλος της συμμορίας και την παιδική φίλη του Denver, ενώ ο Pina μας προετοιμάζει για τη σύγκρουση Sierra (Najwa Nimri) και Καθηγητή (Alvaro Morte), καθώς η αδρεναλίνη θα σκάει κάθε λίγο και λιγάκι μέχρι το επικό φινάλε στην ληστεία της Τράπεζας της Ισπανίας. 

Εδώ και πάνω από ένα χρόνο ο δημιουργός του σόου, Alex Pina, σκεφτόταν πώς θα δώσει τέλος στην ιστορία:

Περάσαμε πάνω από έναν χρόνο σκεπτόμενοι το πως θα διαλύσουμε τη μπάντα. Πώς θα φέρουμε τον Καθηγητή σε δυσμενή θέση. Πως θα οδηγηθούμε σε καταστάσεις που είναι μη αντιστρέψιμες για τους χαρακτήρες μάς. Έτσι γεννήθηκε το Part 5 του La Casa De Papel. Ο πόλεμος κλιμακώνεται και θα φτάσει σε αδυσώπητα επίπεδα, αλλά θα είναι και η πιο επική και συγκλονιστική σεζόν. 

Η σειρά που δημιούργησε ο Pina έγινε παγκόσμιο φαινόμενο κερδίζοντας τις καρδιές των θεατών χάρη στο τσαγανό, το θάρρος, τις ανατροπές που πρόσφερε, ενώ η μάσκα του Νταλί και η κόκκινη φόρμα έγιναν σύμβολα αντίστασης και μόδα ακόμη και στα καρναβάλια. Ειδικά στην Ελλάδα αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές με τεράστιο φανατικό κοινό. 

Ακόμη, όμως, δεν δόθηκε κάποια ημερομηνία προβολής για το La Casa De Papel Part 5

Ροη ειδησεων