Donald Trump εναντίον James Comey στη νέα σειρά του Showtime (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τους Brendan Gleeson και Jeff Daniels
31 Ιουλίου 2020 08:29
Donald Trump εναντίον James Comey στη νέα σειρά του Showtime (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη δεν τελείωσε η θητεία του Donald Trump ως Προέδρου των ΗΠΑ και ήδη έχουμε την πρώτη τηλεοπτική σειρά που αφορά τα ενδότερα της πιο πολυτάραχης κυβέρνησης των τελευταίων δεκαετιών. Το The Comey Rule έρχεται στο Showtime ως ένα προσγειωμένο πολιτικό δράμα στα πρότυπα του "West Wing" παρά του "House of Cards" καθώς βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του πρώην Διευθυντή του FBI, James Comey. 

Τον Comey υποδύεται ο εξαιρετικός από το "Newsroom", Jeff Daniels, ενώ ο Brendan Gleeson από "Mr. Mercedes" μεταμορφώνεται στον 45ο Πρόεδρο των ΗΠΑ με...περίσσια χάρη καθώς μιμείται εξαιρετικά τόσο την φωνή όσο και την φυσική του παρουσία, όπως θα δείτε στο πρώτο teaser trailer που δημοσιεύτηκε. 

Το πολιτικό αυτό δράμα δε θα μπορούσε να μην περιβάλλεται και με ένα υπέρλαμπρο cast που περιλαμβάνει τους Scoot McNairy (Narcos, Halt and Catch Fire), Jonathan Banks (Breaking Bad, Better Call Saul), Holly HunterJonathan BanksAmy SeimetzKingsley Ben-AdirBrian d’Arcy JamesT.R. Knight, και Joe Lo Truglio.

Δείτε το πρώτο trailer του The Comey Rule παρακάτω το οποίο θα προβληθεί σε δύο βραδιές στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2020 μέσα από τη συχνότητα του Showtime.