Αυτή είναι η πρώτη εκρηκτική σκηνή από τη 2η σεζόν του The Umbrella Academy (ΒΙΝΤΕΟ)

Μα τι στο καλό έκαναν τώρα;
29 Ιουλίου 2020 17:46
Αυτή είναι η πρώτη εκρηκτική σκηνή από τη 2η σεζόν του The Umbrella Academy (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγα 24ωρα απομένουν για την επιστροφή του The Umbrella Academy και το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα την εναρκτήρια σκηνή της 2ης σεζόν, η οποία αναμενόμενα είναι χαοτική. Και θα αναρωτηθείτε "μα τι έκαναν πάλι;". Το ίδιο ερώτημα φαίνεται πως έχει ο "Fives" (Aidan Gallagher) αφού μετά το cliffhanger φινάλε της πρώτης σεζόν τα μέλη της Ακαδημίας της Ομπρέλας βρίσκονται σε ένα διαφορετικό timeline.

Καλύτερα όμως να μη σας χαλάσουμε την έκπληξη μιας και η σκηνή στήνει τα πρώτα κομμάτια του παζλ για το τι θα ακολουθήσει στη 2η σεζόν και υπόσχεται μια παλαβή και ξέφρενη time-travel περιπέτεια, η οποία σχετίζεται με την δολοφονία του John F. Kennedy το 1963. 

Οι Luther (Tom Hopper), Diego (David Castaneda), Klaus (Robert Sheehan), Allison (Emmy Raver-Lampman), Vanya (Ellen Page) και Ben (Justin H. Min) βρίσκονται διασκορπισμένοι σε διαφορετικές χρονιές από το 1960 έως το 1963 και θα πρέπει όχι μόνο να βρουν ένα τρόπο να επανενωθούν αλλά να σταματήσουν ακόμη μια...Αποκάλυψη και να επιστρέψουν στο δικό τους timeline. Παιχνιδάκι έτσι; 

Τη σειρά υπογράφουν οι Steve Blackman και Jeremy Slater βασισμένοι στο ομώνυμο κόμικ του Gerard Way και Gabriel Ba

Το The Umbrella Academy θα επιστρέψει για την 2η σεζόν του στις 31 Ιουλίου αποκλειστικά στο Netflix